Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Præcis og driftssikker masse- og energiflowmåling med ny Vortex indstiksløsning

22.05.2017

Vortex flowmåler VN2000

Den nye Vortex flowmåler VN2000 ”Hot Tap” Vortex indstiksmåler fra Badger Meter er en driftssikker og præcis metode til volumetrisk måling samt masse- og energimåling. Systemet er opbygget med en separat indstiksmåler, hvor måleren er forbundet med kabel til display.
Løsningen er velegnet til opgaver med energitransport og overføring af mættet damp til brug ved opvarmning af kontorbygninger, hospitaler og boligkomplekser.

Måleren
Vortex flowmåler VN2000 er fremstillet af rustfrit stål og er derfor velegnet  til krævende miljøer – såvel indeni og udenfor røret. Der er ingen bevægelige dele og ingen indvendige O-ringe eller tætninger med risiko for a dampen lækker ind i måleelektronikken. Målesensorerne er indkapslet i og beskyttet af det rustfri stålkabinet og kommer derfor ikke i berøring med procesvæsken. Dette giver alt i alt et komplet vedligeholdelsesfrit system med sikkerhed for præcision i en lang årrække.

VN2000 Vortex indstiksmåleren er beregnet til procestemperaturer op til 204oC og rørstørrelser fra DN50 til DN 1200 (2 til 48").
Ved volumetrisk måling opnås en nøjagtighed på +/- 1,0% med en gentagelsesnøjagtighed på +/- 0,25%. Vortex VN2000 fås også i en kompaktversion til rørdiametre fra DN50 til DN6000.

I opgaver, hvor nedetid ikke tolereres, kan VN2000 Vortex indstiksmåler installeres eller fjernes under drift – d.v.s. uden behov for afbrydelse/nedlukning af processen.

Optioner
Som option tilbydes et specielt monteringsværktøj, som letter installationen af indstiksmåleren – også i applikationer med højt tryk. Værktøjet eliminerer de problemer, som typisk er forbundet med et permanent målermonteret værktøj, herunder vægt, pladskrav og fejlfunktion.
Tryk her for at læse brochuren

Vortex flowmåler VN2000 - forside

Se også vores store udvalg af andre flowmålere her

Se mere om vores producent her