Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Miljøvenlig Kubota 8,2 tons minigraver

14.11.2014

En ren gravefornøjelse fra Løwener !

Kubota 8 tons minigraver med fabriksmonteret partikelfilter og optimeret kabine ..

Både stærk og miljøbeskyttende
Den nye Kubota KX080-4 mingrave i 8 tons klassen er stærk, effektiv, støjsvag, miljøvenlig og i det hele taget spækket med de unikke egenskaber og fordele, som kendetegner alle serier af Kubota minigravemaskiner. Som den første af alle fabrikater af 8 tons minigravere leveres KX080-4 som standard jf. EU emissionslovgivning Stage 3B.

Den rene Kubota graveteknologi
Kubota, som er helt fremme med nye teknologier, har udviklet KX080-4 efter nye teknologier. Minigraveren er bl.a. udstyret med original Kubota motor som giver maskinen optimal gravekraft og –hastighed, samt meget lavt støj- og emissionsniveau.
Motoren er med Commonrail indsprøjtningssystem, DPF dieselpartikelfiltersystem og ECOMODE for øget produktivitet og lavere brændstofforbrug.

Spar på brændstoffet med ECOMODE
Som en ekstra fordel ved den nye miljøskånsomme teknik fra Kubota er KX080-4 minigraveren udstyret med et specialudviklet brændstofbesparende ECOMODE system. Med systemet aktiveret (simpel knap i instrumentpanel) opnås op til 18% brændstofbesparelse. Er ECOMODE ikke aktiveret – f.eks. i forbindelse med krævende graveopgaver – er der dokumentation for en produktivitetsforbedring på 5% og en brændstofbesparelse på op til 12%, i forhold til forrige model.

Ergonomisk kabine og betjeningspanel
Betjeningspanelet indeholder alt dét, der skal til for at styre, indstille og overvåge. Panelet bygger på Kubota KICS-princippet (Kubota Intelligent Control System), der er kendt verden over for at være superenkelt i brug. Systemet er udstyret med nyt digital skærm, der naturligvis viser tankmåler, timetæller, motoromdrejningstal og –temperatur mm.
Derudover kan oliemængderne på de 2 proportionalstyrede hydraulikudtag indstilles fra kabinen, så op til 9 hydrauliske redskaber kan gemmes og fremkaldes ved behov. Sædet er komfortabelt, indstilleligt efter vægt, udstyret med håndledsstøtter og sikkerhedssele, ligesom A/C-systemet og den automatiske dieselsugepumpe er effektiviseret i forhold til tidligere Kubota minigraver KX-versioner.

Mere information
For mere information om minigravere, tryk her