Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Ny Kubota minilæsser med udskyderarm / teleskoparm type RT105T-2

12.02.2024

Ny Kubota minilæsser med udskyderarm / teleskoparm

Minilæsserne i Kubota RT-2 serien er udviklet og konstrueret til en bred vifte af opgaver, for eksempel byggeri og anlæg, gartneri og landbrug.
Høj ydeevne, optimal sikkerhed, god førerkomfort og kompakt opbygning er egenskaber, der gælder for alle maskiner i RT-2 serien.
Kubota RT-2 læsserne er derfor egnet til næsten alle opgaver - også de store og krævende.

Den nyeste Kubota RT105T-2er med forstærket chassis og hydrauliktanken er integreret i chassisrammen og giver således ekstra kontravægt samt udstyret med en teleskoparm for at øge rækkevidden og løftehøjden.

Med en maskinvægt på 1200 kg og en tippelast på 550 kg (strakt position) og 200 kg ved komplet udskydelse er den specielt velegnede til byggepladser, hvor der er behov for styrke og manøvredygtighed. Den har en tiplast på 750 kg lige ved akslerne.

Med en knækvinkel på 40° kan minilæsseren ubesværet komme rundt dér, hvor pladsen er trang, og uden at beskadige underlaget.

Læs mere om den HER hvor du også finder brochuren og de tekniske specifikationer