Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Via Biler

Via Biler 

Flot og iøjnefaldende facade hos Via Biler i Århus

I løbet af de sidste ti år har Via Biler gennemgået en rivende udvikling og er i dag en af de helt store spillere i den danske bilbranche.

Mange afdelinger landet over
Grundstenen til Via Biler med base i Århus blev lagt i 1980 med udgangspunkt i reparation og ser-vice af Ford. Virksomheden blev i 1983 autoriseret Toyota for-handler. Siden er det gået stærkt, og Via Biler er i dag repræsen-teret med Toyota i Viby, Egå, Skanderborg, Silkeborg, Amager, Brøndby-Glostrup og Valby og med Ford i Valby, Skanderborg og Brøndby-Glostrup. Da man stod for at skulle opdatere og forny afdelingen i Egå, valgte man at gå radikalt til værks.
Markedet blev undersøgt meget grundigt, inden man gik i gang, og der blev indhentet flere tilbud på værkstedsindretning, inden den endelige beslutning kunne tages. Én af dem, der var med i projektet, var Via Bilers eftermar-kedschef Thomas Lenning.

Hos Via Biler i Egå går DURA værktøjsska-bene igen overalt på både mekaniker- og pladeværkstedet.

Så andre værksteder med DURA indretning
Efter vi havde indhentet tilbuddene, gik vi dem meget nøje igennem, og fra begyndelsen stod det klart, at tilbuddet fra Løwener så meget attraktivt ud. Men inden den endelige beslutning blev taget, havde vi mulighed for at se et par af de værksteder, som Løwener tidligere har indrettet, og i den forbindelse var vi på besøg hos Ford i Silkeborg og Audi i Fredericia.
Begge steder var det specielt DURA værktøjsskabene og de andre ting i DURA serien, der imponerede med det flotte og meget stilrene design, men også Samoa olieinstallationerne tiltalte os. Da det hele blev vejet, var vi ikke i tvivl om, at Løwener skulle have opgaven med at udstyre den nye afdeling af Via Biler i Egå. Vi har på ingen måde fortrudt valget af Løwener. De har på alle fronter opfyldt deres forpligtel-ser, de har været gode at arbejde sammen med, og de har overholdt alle aftaler, fortæller Thomas Lenning.

Nemt og praktisk
Én af dem, som har det hele tæt på, er mekanikersvend Tri Loc Nguyen. Ifølge ham er mange ting blevet meget lettere end før. Specielt er han glad for Samoa olieinstallationen, som på mange måder har gjort hverdagen let-tere.
I dag handler det meget om service på bilerne, og i mindre grad reparationer, så derfor er det rart at have alle de ting, vi skal bruge, lige ved hånden. Når der skal skiftes olie på den bil, jeg har inde til service, skal jeg kun indtaste min signatur og arbejdskortnummeret, før jeg kan fylde på. Vi sparer hver dag mange skridt, for der er ikke noget, der først skal hentes, nej - det hele er lige ved hånden – også trykluften, siger Tri Loc Nguyen.

DURA skabene fås også med skrivebord. Her er pladesmed Jan Meller i færd med at gøre en skade op.

Også DURA på karosseriværkstedet
Indretningen med DURA inventar og skabe fortsætter ind i Via Bilers skadescenter, hvor hver karosseritekniker har sit eget mobile DURA værkstedsskab. Langs væggene er der yderligere DURA værkstedsborde med tilhørende overskabe. Det er her karosseriteknikerne gør skaderne op ved hjælp af deres computere og efterfølgende sender skadesrapporten til forsikringsselskabet. Karosseritekniker Jan Meller er glad for, at der nu er et fast sted, hvor skaderne i ro og mag kan gøres op, og han er specielt glad for overskabet til opbevaring af ting, der ikke er brug for hver dag.

Fakta
Løwener leverede DURA værkstedsinventar, Samoa olieinstallation og et komplet trykluftudstyr inklusive kompressor.

Mekanikersvend Tri Loc Nguyen er begejstret over, hvor let det er blevet at tappe olie.