Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Audi i Gladsaxe

Audi i Gladsaxe

Da man byggede Audi bilhuset i Gladsaxe, valgte man Løwener af den simple grund, at man ville have det allerbedste.

Koncepthus
Der er adskillige Audi forhandlere i Danmark, men der er kun to koncepthuse, nemlig Audi i Gladsaxe og Audi Fredericia. Her sælges der udelukkende Audi biler, og kun i koncepthusene er det muligt at opleve hele Audi programmet på én gang. Samtidig er der lagt vægt på at skabe det, man selv kalder en særlig Audi stemning, hvor det handler om arkitektur, miljø, tryghed og ikke mindst om Audi bilerne.

Audi Corporate Identity
Selve huset er baseret på det særlige Audi Corporate Identity Program, der går ud på at skabe høj grad af genkendelighed for kunderne i forhold til mærket og huset som helhed. Dette har man skabt ved bl.a. at lave Audi Glad-saxe magen til Audi Fredericia, hvilket er med til at give kun-derne en tryghed, da de kender bygningerne og måden, hvorpå tingene gribes an. Direktør Steen Hansen fortæller, at koncepthu-sene har ens udstyrede værkste-der ud fra ønsket om at skabe en fælles identitet, blandt andet ved at anvende det allerbedste - herunder DURA værkstedssystemet fra Løwener. Referencerne er klare, for siden starten i 1997 har DURA været det foretrukne hos Aston Martin, Ferrari, Bentley, Porsche, Lexus og adskillige andre eksklusive bilmærker.

Rundvisninger på værkstedet
Åbenheden er et gennemgående træk. Derfor må alt det, der er i huset, gerne ses, bruges og vises frem. Øverste etage af det store showroom hos Audi i Gladsaxe er beregnet til afholdelse af forskel-lige arrangementer, og det er meget tit booket af firmaer og foreninger. Direktør Steen Hansen er tydeligvis stolt over resultatet. Han fortæller, at deltagerne altid får en rundvisning på værkstedet, hvor én af firmaets medarbejdere står for fremvisningen.
Vi er ganske enkelt så stolte over vores flotte værksted. Der er ryddet helt op til klokken 16, hvor medarbejderne på værkstedet holder fyraften. Herefter tager rengøringspersonalet sig af gulvvask og øvrige opgaver, så værkstedet altid er præsentabelt for gæster efter fyraften. Vi får altid positive reaktioner fra dem, vi viser rundt, og det skyldes ikke mindst det flotte DURA værkstedssystem, som skaber helhed, sammenhæng og ensartethed overalt i huset, siger Steen Hansen.

Processerne er vigtige
Værkstedschef Morten Nielsen står for koordinering og planlæg-ning af arbejdet på værkstedet, og for ham har processerne været et kardinalpunkt. Alt det med at skulle rende efter ting som for-skellige olietyper, sprinklervæske, kander og andet er elimineret hos Audi i Gladsaxe, for på hver arbejdsplads er der alt det, mekanikerne skal bruge til et serviceeftersyn - inklusive spildoliesug. I dag har dét med service ændret sig markant i forhold til før i tiden, hvor der var kortere intervaller. Når bilen var inde, blev der udført et helt serviceeftersyn. I dag er servicebesøgene ganske korte, og for eksempel olieskifteintervaller følger ikke nødvendigvis de andre serviceintervaller, så derfor skal mekanikeren også have de bedste muligheder for at kunne udføre sit arbejde.

Jesper laver ministerbiler 
Også ministerbiler skal have regelmæssige eftersyn. Servicering af disse Audi’er bliver altid udført af Jesper Birch.
Jeg har et meget udfordrende job i flotte omgivelser. Værktøjet er ved hånden, nemlig i DURA skabene. Skabstoppen er så kraftig, at den kan anvendes som filebænk, hvilket giver en slags dobbeltløsning. Olien er også lige ved hånden, og det, man tapper, noteres automatisk på arbejds-kortet. Der er derfor ikke længere risiko for, at man glemmer at få det noteret. Alle arbejdssteder er magen til den, jeg har, så det med at skulle arbejde et andet sted på værkstedet er aldrig et problem. Alt er ens, og det er en fordel, siger Jesper Birch.

Løwener står for punktlighed og god service
I forbindelse med et så stort byggeri er der meget, som skal koordineres, og tungen skal holdes lige i munden under hele processen. Men alt er ifølge Steen Hansen gået efter planen.
- Vi har været yderst tilfredse med Løwener. De har givet en rigtig god service, de har været punktlige og har altid overholdt alle aftaler. Kort sagt har det været en fornøjelse at arbejde sammen med Løwener. Vi har i hele bygge- og indretningsfasen følt os i gode hænder, understre-ger Steen Hansen.

Fakta
Løwener var med fra projektstart og leverede en komplet olieinstallation med Samoa olie- og smøreanlæg inklusive styringer foruden et komplet DURA værkstedssystem.

Nordeuropas længste DURA væg