Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener overtager auto-aktiviteterne i Danotec Import ApS

30.10.2019

Løwener overtager auto-aktiviteterne i Danotec Import ApS

V. Løwener A/S har pr. 1. november 2019 overtaget auto-aktiviteterne i Danotec Import ApS.

 Opkøbet omhandler primært auto- og karosseriprodukter til autobranchen i Danmark, samt en mindre del til det norske marked.
Danotec Import ApS er eneimportør i Danmark af IMS PRO’s samlede program af modstandssvejsere, MIG loddeudstyr og karosseriværktøj til den danske autobranche. Hertil kommer serien af TECNA® modstandssvejsere, hvor man i et tæt samarbejde har udviklet markedets absolut bedste punktsvejsemaskiner til autobranchen. Også TEKNEL’s induktionsvarmere er en del af programmet, hvor man er specialiseret i design og produktion af mobile induktionsvarmere og induktionsvarmesystemer til autobranchen.

Service i højsædet
V. Løwener A/S overtager ligeledes en større mængde serviceaftaler, der er indarbejdet igennem mange års virke på det danske automarked. Denne del er et særdeles vigtigt område, således at de mange kunder fortsat og trygt kan få efterset og serviceret deres forskellige maskiner og udstyr - og som hidtil af det samme teknikerpersonale.
Sælger/servicetekniker Keld Buskbjerg overgår samtidig til V. Løwener A/S, hvor han fortsætter sit kompetente og professionelle virke som hidtil over for alle kunder på det danske marked. Servicevogn fuldt udstyret med testudstyr og værktøj.

Danotec knowhow og navn videreføres http://danotec-import.dk
Efter foreløbig 30 år i branchen har Danotec naturligvis stor erfaring og knowhow omkring alle aspekter af modstandssvejsning og punktsvejsemaskiner m.m. indenfor autobranchen. Denne knowhow bliver videreført til Løwener via såvel nye som eksisterende medarbejdere, der rigtig gerne deler ud af deres viden til vores kunder.

Danotec navnet, hovednummer samt hjemmeside videreføres af V. Løwener A/S og vil fremover indgå i Løweners forretningsområde Værkstedsteknik, der i forvejen er kendt for sit omfattende program af både autoudstyr, olie-/smøreudstyr, røggasudsugning, komponent- og hjulvaskere, systemer til olieopsamling samt ikke mindst levering og installation af komplette værkstedsløsninger til autobranchen.

 

Den tidligere ejer Ole Frederiksen foresætter som importør af TECNA Balanceophæng og TECNA Modstandssvejsere til industrien under firmanavnet DT Import.

Jeres primære kontaktpersoner i det daglige samarbejde vil være:
Salgsdirektør Henrik Ziegler, tlf.nr. 4064 3000, e-mail [email protected]
Sælger/servicetekniker Keld Buskbjerg, mobiltlf. 2011 0055, e-mail [email protected]

Kontakt Henrik Ziegler om
Løwener overtager auto-aktiviteterne i Danotec Import ApS
Henrik Ziegler
Divisionsdirektør
Ring på:
+45 40 643 000
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Henrik
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Henrik.