Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Nyt sværvægter agentur til Løwener – AFRISO

10.01.2013
Skal du måle tryk, temperatur eller niveau?

Skal du måle tryk, temperatur eller niveau?

AFRISO er en af de store tyske sværvægtere indenfor måleudstyr. Man har alt, hvad man kan ønske sig til mekanisk eller elektronisk måling af tryk, temperatur eller niveau. Produkterne udstråler høj kvalitet og priserne er absolut konkurrencedygtige. Med et stort varelager i Tyskland er leveringstiden minimal.

Driftsområderne er meget brede, idet trykområdet er fra 0/2,5 mbar til 0/4000 bar. Temperaturområdet er fra – 50 grC til + 1200 grC og niveaumåling går fra 0/20 cm til 0/100 meter. Nationale og internationale godkendelser (Ex) og certifikater garanterer en høj kvalitet af produkterne fra AFRISO.

AFRISO kan tilbyde et stort udvalg af instrumenter i forskellige materialer, f.eks SS316 Ti, 316 L, Monel, Hastelloy, Platinum, Titanium, PFA/PTFE coating og plastik, ligesom det store udvalg af procestilslutninger gør, at man næsten altid vil kunne finde et instrument, som passer til din applikation. Der er også mulighed for at lave kundetilpasset løsninger.

Et let og overskueligt katalog, cd eller hjemmeside gør det nemt at finde det rigtige produkt, som er udførligt beskrevet med mange tekniske oplysninger.

Klik på linket nedenfor for mere information

For yderligere oplysninger kontakt

Lars Nissen-Petersen - tlf. 40 64 30 05 - [email protected] eller

Danilo Chiappini - tlf. 43 200 421 - [email protected]