Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Calpeda kunststofpumper til industriel brug

23.04.2013
Et prismæssigt attraktivt alternativ

Serien af Calpeda MPC Compact Pool selvansugende centrifugalpumper anvendes ofte til cirkulation og/eller bundsugning af svømmebassiner. Herudover er Calpeda MPC pumperne perfekte til andre industrielle applikationer som et velegnet alternativ til pumper af metal, der ofte udsættes for angreb af forskellige kemikalier.

MPC pumpen – en økonomisk løsning
I en Calpeda pumpe i MPC-serien er alle væskeberørte dele fremstillet af kunststof. Det er kun fjederen i den mekaniske akseltætning, som er af syrefast rustfrit stål. Prismæssigt er Calpeda pumperne i MPC-serien et konkurrencedygtigt alternativ til de konventionelle kemipumper af kunststof. Man skal blot være opmærksom på, at MPC pumperne ikke kan anvendes til alle typer af kemikalier, og at dér, hvor de kan, så må der kun være tale om ubetydelige koncentrationer.

Den mekaniske akseltætning i MPC
Standardmæssigt er den mekaniske akseltætning fremstilllet af kul, keramik, Viton og/eller AISI316, men alt efter opgaven kan den også leveres i andre materialer, såsom sliliciumkarbid, hårdmetal, EPDM etc.

Eksempler på applikationer
Calpeda MPC selvansugende centrifugalpumper er bl.a. perfekte til:
• Tømning af opsamlingstanke med industrielt spildevand
• Cirkulation af havvand i forbindelse med fiskeopdræt
• Pumpning af saltopløsninger – f.eks. til løsning af Vejvæsenets opgaver
• Fyldeopgaver med kølevand og demineraliseret vand

Kapaciteter og motoreffekter
Pumperne kan leveres med motorer for bådet enfaset og trefaset spændingsforsyning, med motoreffekt fra 0,37 til 2,2 kW. Ydelserne går fra maks.15 til 21 m3/h og tryk op til 16 mvs.
Som standard leveres pumperne med et fundament af kunststof, således at de ikke er placeret direkte på gulvet med risiko for, at de kommer til at stå og soppe i vand.

For mere information kontakt Kenneth J. Andersen på telefon nr. 43 200 422 eller [email protected]