Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Hvad er bejdsning? Løwener giver dig svaret og et godt tilbud

06.03.2020

Hvad er bejdsning? Løwener giver dig svaret og et godt tilbud
Bejdsning udføres for at øge korrosionsbestandigheden på metaloverflader efter TIG- og MIG-svejsning.

Metaloverflader og svejsninger er ret modtagelige for forskellige former for nedbrydning – Rust og krydskontaminering er blot et par eksempler.

Problemer såsom misfarvning og anløbninger forekommer ofte, efter at man har anvendt bestemte svejsemetoder.

Begge problemer kan elimineres med korrekt rengøring og efterbehandling.

Hvad er skyld i korrosion?
Ved forberedelse af metaloverfladerne til svejsning bliver de udsat for forskellige atmosfæriske elementer såsom ilt og fugtighed, hvilket skaber de perfekte betingelser for rust.

Derfor er bejdsning (og polering) altafgørende for bevarelsen af styrke, form og andre egenskaber i stålstrukturer. Øget holdbarhed og et attraktivt udseende er yderligere fordele ved rengøringsprocessen.

Metoder til bejdsning:

Mekanisk - Mekanisk bejdsning omfatter brugen af slibemaskiner og slibemidler, som fjerner det øverste lag fra metaloverfladen, hvor der er dannet rust og andre skrøbeligheder. Denne proces er tidskrævende og opnår sjældent rene resultater med den nødvendige æstetiske værdi.

Kemisk bejdsning - Bejdsepasta er det mest almindeligt brugte kemikalie til bejdsning. Processen er ganske effektiv, men bliver mere og mere upopulær pga. de åbenlyse fejl:

Sundhedsskadeligt – Bejdsepasta indeholder flussyre, salpetersyre og svovlsyre. De er alle meget farlige for vores krop og kan medføre alvorlig og langvarig skade på huden og indre organer.

BEMÆRK: Det er kun autoriserede operatører, der må bruge bejdsepasta. Derudover skal hele kroppen være dækket til, så der ikke opstår nogen kontakt med syren. Dette gør din svejseproces endnu mere vanskelig.

Miljøpåvirkning – Umiddelbar skade på den menneskelige organisme er ikke den eneste negative bivirkning ved anvendelse af bejdsepasta. Luftforurening og affaldsmaterialer udgør en alvorlig trussel for miljøet.

Elektrokemisk bejdsning - er hurtigere og mere effektiv end de to andre metoder. Og det udgør heller ikke en væsentlig fare for vores sundhed.

Denne metode er usædvanlig effektiv ved fjernelsen af krydskontaminering, rust og andre former for urenheder på metaloverflader.

LÆS VIDERE HER - direkte hos vores producent Cougartron

 

Få en bejdsemaskine med ekstra tilbehør uden beregning (værdi DKK 900,-)

Bejdsemaskine InoxPower startsæt fra Cougartron

Anvend InoxPower bejsemaskine til bl.a. sikker og hurtig Fjernelse af oxidering og anløbninger og passivering mm.
Denne kompakte, bærbare og prisvenlig maskine er designet til lejlighedsvist let arbejde på mindre produktionsområder.

TILBUD for startsættet DKK 7.200,-
inkl. diverse væsker og handsker

Se hele indeholdet af tilbuddet HER