Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Mobile svejsemaskiner for værksteder og montage

30.11.2015

Kompakte svejsemaskiner for  hurtig anvendelse

Fronius har udvidet sin velprøvede TPS/i-serie med svejsestrømkilden TPS 270i C PULSE og TPS 320i C PULSE, som har integreret  tråd boks.

Den nye strømkilde, som er konstrueret for  ampære områder indtil 270 A og 320 A, forener de fremragende egenskaber til TPS/i-platformen i et specielt kompakt design og egner sig dermed både for MIG/MAG-, TIG-DC- og elektrodesvejsning. Strømkilden kan bruges over alt, og takket være sin pladsbesparende konstruktion er de ideelle for mobil brug i værksteder og på montage.

Til trods for sin kompakte konstruktion indfrir TPS 270i C PULSE og TPS 320i C PULSE alle udfordringer når det gælder kapacitet og fleksibilitet.

I tillæg til pulssvejsepakken som følger med, kan du som ekstraudstyr også få standardsvejsepakken fra Fronius, samt processen LSC (Low Spatter Control) og PMC (Pulse Multi Control) til din TPS/i. Takket være talrige forhåndsindstillinger karakteristikker og nyttige funktioner som SynchroPuls for TIG-lignende svejsesøm, med  fiske ben udseende svejse søm, bliver svejse  arbejdet lettere.

Arbejdet er gjort lettere
Arbejdet med svejse maskinen lettes yderligere ved gennemtænkt detaljer som  trådruller som er entydige farvekoder tilsvarende tråddiameteren, et skuelas for  hurtig kontrol af resterende svejse tråd mængde og en enkelt og forståelig  bruger flade af svejsemaskinen.

Talrige udstyrsalternativer og et omfattende tilbehørs program, så som gas- eller vandkøling, fjernbetjening eller en let anvendelig -svejsepistol, gør det let og enkelt at  tilpasse svejsemaskinen  hurtig  til den enkelte brugers svejse  opgave. Strømkilden er heldigitaliseret og har internet adgang, så brugeren hurtigt kan opdater sin svejsemaskine med nye synergi linier og der med hurtigt og problem frit kan komme videre med sit svejse arbejde.

De nye svejse strømkilder  kan bruges med alle tilgængelige  net spændinger eller net frekvenser, og kan dermed anvendes over hele verden.

Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt opnår svejsere som bruger TPS 270i C PULSE og TPS 320i C PULSE, fremragende svejseresultater med høj gentagelse nøjagtighed  og maksimal produktivitet uanset hvor de befinder sig og uanset forhold.

Froniuspress_tps270i_c_pulse_Bild1Froniuspress_tps270i_c_pulse_Bild3