Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Fronius TransSteel for stålbranchens skrappe drenge!

11.02.2013
Har du stålet så har vi svejsesystemet – nu også i kompakt version

Svejsning af stålkonstruktioner kræver sin mand og maskine. Fronius TransSteel-serien af digitalstyrede 3500/5000 svejsemaskiner er et populært svar på de opgaver og driftsbetingelser, der gælder i stålbranchen, f.eks. inden for rørsvejsning og containerbyggeri. Den nye luft- og vandkølede Compact 3500 med integreret trådfremføring er TransSteel-seriens nyeste og alternative svar på stålsat opgaveløsning.

God ergonomi kommer i første række
Svejsning af stålkonstruktioner slider meget på både svejseren og maskinen. Alle forbedringer i relation til funktionalitet, driftssikkerhed, brugervenlighed og ergonomi er derfor væsentlige faktorer, som tilsammen - og i kombination med et lavt energiforbrug - er afgørende for indtjeningen.
Udviklingsafdelingen hos Fronius har derfor skabt serien af TransSteel 3500/5000 svejseværker, som har disse gode egenskaber og samtidig egner sig perfekt til kontant håndtering og barske arbejdsmiljøer. Sådan er den nye TransSteel 3500 Compact også.

Lysbuer og stål – hvordan er det nu?
Med Steel Transfer teknologien er der tre lysbuetyper: ”Steel root” er en fin, blød og stabil lysbue, som er særdeles velegnet til svejsning af bundstrenge i åben fuge og store spalter.
“Steel dynamic” er en ekstremt hård, dynamisk, stabil spraybue, der letter materialeindtrængningen og øger svejsehastigheden.
Den tredje mulighed er den kontrollerede og velkendte Fronius standard lysbue.
Som noget andet karakteristisk ved Steel Transfer teknologien er de særlige tændegenskaber, som forhindrer fejltænding i starten af svejsningen, og som giver perfekte afslutninger på svejsningen.

Driftssikkerhed og gennemtænkt design
TransSteel 3500 Compact følger den Fronius-linie, der er lagt: Lækkert og ergonomisk design, kompakt og praktisk opbygning, robust og driftssikker.
TransSteel 3500 Compact er digitalstyret som de øvrige i serien, og det betyder ikke mindst 100% gentagelsesnøjagtighed i svejseresultaterne - et absolut krav i den daglige produktion.

Svejsebrænderen – den nye MTG 5300
Der er flere brænderløsninger til TransSteel serien – heriblandt den helt nye MTG 5300 version, som fås til såvel manuelle som automatiserede applikationer. MTG er en lækker sag i et flot slim-line design, der sikrer, at strålingsvarmen fra lysbuen kun påvirker et ganske lille område. Restvarmen bliver hurtigt afgivet til brænderkroppen via kobbermaterialet. Dysen udsættes herved for langt mindre belastning. Blandt de øvrige forbedringer tæller også den indvendige beklædning, der bidrager til en endnu bedre trådføring, og det grove gevind, der gør udskiftning af dysen hurtigere og lettere.

Svejseslangen
Det ergonomiske håndtag med gummi, som giver et bedre greb, har kugleled mellem håndtag og slange. Svejseslangen skiftes med ”klikfunktion”. Et let tryk og svejseslangen er lige til at trække ud og skifte eller forsyne med nye sliddele. Klikfunktionen betyder, at svejseslangen ikke kan fejlmonteres. Man undgår derfor dårlig strømoverførsel.

Har du stålet så har vi svejsesystemet!

For mere information kontakt vores svejsekonsulent Erik E. Jørgensen på mobil nr. 40 643 030 eller [email protected]