Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Skær dig til øget konkurrenceevne

07.02.2013
..med den hidtil hurtigste Powermax fra Hypertherm

Vores populære serie af Hypertherm Powermax plasmaskæremaskiner har fået et nyt medlem. Ens for alle i serien gælder høj kvalitet, brugervenlighed og god ergonomi. Forskellen mellem den nye 105-version og de andre ligger i styrken og hurtigheden.

Hypertherm - derfor førende i plasmaskæreteknik!
Hypertherm er kendt og populær verden over som producent af skæreudstyr, der reelt gør en forskel! Ikke mindst serien af Powermax manuelle skæremaskiner har bidraget betydeligt til det gode renomme. Powermax maskinerne leverer nemlig en usædvanlig flot kvalitet ved en meget høj skærehastighed. Herudover er de noget af det mest slidstærke, driftssikre og lethåndterlige på markedet.

Giv din produktion et forspring
Powermax teknologien er et veritabelt forspring i retning af bedre produktivitet og dermed øget konkurrenceevne. Powermax 105 klarer en pladetykkelse på 32 mm med en hastighed på 500 mm/min. ved en skærestrøm på 105 ampere. Til sammenligning klarer tidligere modeller Powermax 85 og 65 tykkelser på 25 mm respektive 19 mm ved samme hastighed.

Fordele ved Powermax 105
• Trinløs regulering af skærestrømmen. Smart Sense™ automatisk regulering af gastryk til den aktuelle proces og slangelængde.

• Termostatstyret ventilator.

• Coaxial-assist - et patenteret dysedesign, som mindsker turbulens i dysehullet og sikrer en indsnævring af lysbuen. Resultatet ses i form af op til 20% højere skærehastigheder.

• Dual-threshold er en form for upslope (oprampning af skære strømmen), som mindsker sprøjt ved gennemslag. Det betyder længere levetid på sliddelene.

• FastConnect™ brændersystem til let og hurtigt skift mellem f.eks. håndskære- eller fugebrænder samt maskinbrænder.

• Ingen højfrekvensstart, hvilket betyder, at der ikke opstår EMC-forstyrrelser på omkring stående udstyr. (Intern liftarc i brænderen mellem dyse og elektrode).

• Patenterede HyLife elektroder kombineret med SpringStart™ uden højfrekvens, som sikrer længere levetid på sliddele.