Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Inspectis C12 digitalt betragtningsmikroskop

06.12.2016

Den ergonomiske vej til produktiv kvalitetskontrol

Inspectis C12 er et alt-i-ét optisk betragtningsmikroskop, der adskiller sig markant fra eksisterende mikroskopløsninger til kvalitetskontrol. Alle primære betjeningsfunktioner er samlet øverst på kamerahovedet, herunder 12:1 optisk zoom, autofokus samt indstilling af lysstyrke og farver. Inspectis C12 leverer klare og tydelige billeder i op til 100 x forstørrelser direkte på LCD-skærm eller PC.

God ergonomi er vejen til høj produktivitet
IC12 er den rene ergonomi for øjne, nakke og skuldre. Afstanden mellem kameralinse og emne er 245 mm, og det betyder, at brugeren kan sidde i en god og komfortabel arbejdsstilling ved udførelsen af opgaverne.

Picyure

Brugervenligheden helt i top
Inspectis C12 er skabt til generering af fantastisk skarpe billeder, uden at brugeren skal kæmpe med et større antal indstillinger og justeringer, inden inspektionsarbejdet kan påbegyndes. Alle basisparametre, f.eks. zoom, lysstyrke og farver kan styres af brugeren via kontakterne på kamerahovedet.

Ekstraudstyr alt efter opgave og behov
Inspectis C12 kan leveres med et stort udvalg af ekstraudstyr, herunder en smart og ergonomisk fjernbetjening til direkte styring af samtlige basisparametre og de mange øvrige funktioner, som systemløsningen byder på, f.eks. lagring og genindlæsning af to individuelle brugervalgte opsætninger. Programmet af ekstraudstyr indeholder tillige en bred vifte af linser, belysningssystemer, emneborde, laser-pointer etc.

Langt hurtigere afvikling af opgaverne
Inspectis C12 er en ergonomisk, præcis og produktiv løsning til kvalitetskontrol, optisk inspektion og dokumentation. Betragtningsmikroskopet er velegnet til det brede opgavefelt, herunder blanke, transparente og farvede overflader, printkort og PCB generelt, tekstiler og stoffer. Inspectis C12 er langt hurtigere og mere tidsbesparende i brug sammenlignet med andre/konventionelle løsninger.

picture3

Se mere om produktet her

Kontakt os for yderligere oplysninger
Målespecialist Keld Svenning Hansen, tlf.nr. 2012 4960 / e-mail [email protected] for yderligere oplysninger.

 

Kontakt Keld Svenning Hansen om
Inspectis C12 digitalt betragtningsmikroskop
Keld Svenning Hansen
Produktchef
Ring på:
+45 20 124 960
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Keld
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Keld.