Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Højpræcisions CNC-styret skæremaskine fra HGG Group BV minimerer omkostningerne til efterbehandling

18.10.2016

Blandt de aktuelle udfordringer, som den stålforarbejdende industri er oppe imod, er de efterhånden meget krævende regulativer tilknyttet svejsning og samling af præfabrikerede dele til rør, tanke og beholdere, materialesporbarhed samt et i dag  begrænset antal professionelle og erfarne svejsere. HGG byder derfor på automatiserede processer til alle emnetyper – herunder en løsning specielt til rør, beholdere, tryktanke og endebunde.

 

Avancerede skæreløsninger til nutidens behov

Fra hollandske HGG tilbydes bl.a. CNC-styrede SPC-VHC skæremaskiner, som er effektive løsninger til besparelse af tid og arbejdsomkostninger i alle primære elementer af fremstillingsprocessen, herunder udformning, skæring, tilpasning og svejsning. Specielt omkostningerne til svejsearbejde efter udført skæreproces kan reduceres væsentligt – helt op til 30%.

 

Perfekt til trykbeholdere og endebunde

Hullerne i endebunde til trykbeholdere skal være 100% runde og præcise, ikke mindst når der arbejdes med tykt materiale. Afvigelser under skærearbejdet vil resultere i efterfølgende behov for massivt og ekstremt fordyrende svejsearbejde. SPC-VHC løsningen fra HGG kan skære alle former for profiler i stålmateriale og udføre vinkelsnit i en skærpningsproces. Takket være HGG’s unikke og avancerede FitPerfectTM skæreteknologi med skærekompensering kan der skæres ekstremt nøjagtige snit, herunder midterhuller og excenterhuller forberedt til svejsning, f.eks. V og K vinkelsnit. Efter perfekt udført skæring af hullerne med vinkelsnit, bliver emnerne sendt til kunden, som hurtigt og enkelt kan udføre den yderst beskedne mængde af tilpasnings- og svejsearbejde.

 

SPC-VHC – en allround løsning

HGG skæremaskine model SPC-VHC er perfekt til f.eks. excenterhuller i trykbeholdere, endebunde til tanke, forme, konkave rør- og tankender, dyser, kedler, varmevekslere, kuplede og hvælvede emner. Med en HGG SPC-VHC skæremaskine til rør, beholdere og tanke i en automatiseret proces undgås spild af tid på slibning og tilpasning, samtidig med at materialespildet bliver så lavt som muligt.

 

Specifikationer / certificeringerudklip1

Tankendebunde: Min. 600 mm, maks. 3.000 mm.

Materiale: Rustfrit stål, kulstofstål og andre legeringer.

Certificeringer: ISO 9901, Lloyds 3.1 og 3.2, EN 1090.

Produktionssted: Alle HGG skæremaskiner bliver fremstillet på HGG Group BV’s adresse i Holland.

 

Søg yderligere oplysninger hos Løwener

De avancerede HGG skæreløsninger forhandles i Danmark af V. Løwener A/S.

Kontakt produktchef Ken Mølgaard Hansen på tlf.nr. 4064 3041 / e-mail [email protected] for yderligere oplysninger