Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Honeudstyr

Her finder du noget af Løweners store udvalg af honeudstyr. Fra horisontal og vertikal honemaskiner til værktøjer og tilbehør. Blandt andet den nye Sunnen SH 5000 der er den nye generation af høje kvalitetsmæssig horisontal honemaskiner.

Honingsmaskiner er størrelses- og efterbehandlingssystemer, der er i stand til at raffinere den geometriske overflade af en række metalprodukter. Honingmaskiner kan bruges i en lang række anvendelser, såsom at skabe cylinderfinish i en ny motorblok, genindføre crosshatch i en genopbygget motorblok eller udjævne indersiden af ​​et pistolrør for at sikre optimal produkteffektivitet. Når man arbejder på komponenter, der ofte kræver sub-mikron-tolerancer, er det vigtigt for succes at investere i et premium-honing-system, der er i stand til at skabe en præcisionsboring.

Sunnens honningssystemer bruger en lang række honningsværktøjer og slibemidler til størrelse og finish boringer i alle størrelser. Brug af Sunnen industrielle malingsmaskiner, værktøjsmaskiner og slibeprodukter tillader nøjagtig størrelse, overfladebehandling, rundhed, rethed og ensartet overfladetekstur at opnås hurtigt og økonomisk i værktøjsrum / reparation, mellemvolumen / jobbutik og højvolumenproduktion applikationer. Alle Sunnen-systemer understøttes fuldt ud af eksperter fra hele verden.

Seneste nyheder

10.01.2020

Januar tilbud på svejsetilbehør

Januar tilbud på svejsetilbehør ...
Læs mere
14.11.2019

TESA Hits - se alle nyhederne og få gode rabatter indenfor måle instrumenter

TESA Hits - se alle nyhederne og få gode rabatter indenfor måle...
Læs mere
Kontakt Henrik Ziegler om
Honeudstyr
Henrik Ziegler
Divisionsdirektør
Ring på:
+45 40 643 000
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Henrik
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Henrik.