Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Mütec nye FlowSwitch FS 550 sensor til flowkontrol

26.09.2023

Den nye FlowSwitch FS 550 fra Mütec er baseret på den nyeste mikrobølge teknologi. Når noget materiale passerer sensoren, vil de udsendte mikrobølger reflekteres. Derefter vil mikrobølgerne blive konverteret til et flow-proportionalt udgangssignal for trend måling.

Sensoren kan installeres i rørledninger, på transportbånd remme, på faldplader, på slisker, bag skruer eller i lignende transportudstyr.  Med hjælp fra sensoren er det muligt at opdage problemer tidligt i processen, hvis der skulle opstå problemer i form af blokering af rør, tab af materiale eller andre problemer med transportsystemet. Den kommer ikke i kontakt med bulk materiale og er slid- samt vedligeholdelsesfri.

FS 550 sensoren er kendt som den mest robuste flowswitch inden for Mütec's sensorer. Den er fremstillet i høj kvalitet af rustfri stål og er optimeret for en lang levetid.

Læs mere om FlowSwitch FS 550 og om flere fordele ved at anvende den HER.