Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Hos Løwener arbejder vi aktivt og ambitiøst med bæredygtighed

10.06.2022

Hos Løwener arbejder vi aktivt og ambitiøst med bæredygtighed

FN’s verdensmål består af 17 mål. Målene er vedtaget af verdens stats- og regeringsledere på FN topmødet i New York den 25. september 2015. Målene trådte i kraft den 1. januar 2016 og skal frem til 2030 sætte den kurs, som vi skal følge globalt i retning af en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og vores planet.

Globale målsætninger for bæredygtighed
Alle lande har pligt til at deltage i arbejdet for en bæredygtig udvikling. De globale målsætninger er omfattende – lige fra sikring af anstændige produktionsmetoder med minimal CO2 udledning, stop for tvangs- og børnearbejde, sikring af overenskomstmæssige arbejdsforhold samt gennemførelse af miljøforbedrende tiltag, herunder genbrug af materiale og tiltag til reduktion af strømforbrug.

Hvordan bidrager Løwener
I Løwener arbejder vi p.t. aktivt og ambitiøst med bæredygtighed inden for udvalgte punkter af FN’s 17 verdensmål. Vi har p.t. primært fokus på miljøforbedring, hvor vi søger at nedbringe forbruget af strøm, plast, pap og andet materiale.

Vores miljøindsats er opdelt på ”handlinger” internt i Løwener og ”miljøvenlige maskiner”, som vi tilbyder vores kunder:

Handlinger (klik på den enkelte punkt for at se hvad det omhandler):