Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Dolphin Filtre For Lav Viskøse Væsker

02.07.2021

Air-Phin – Selvrensende sugefilter

Air-phin er et selvrensende sugefilter udstyret med et motoriseret adaptivt rengøringssystem, der let regenererer filtringelementet inden for få sekunder uden at afbryde processen. Den fås i 3 forskellige konstruktive former, Y-L og O for at tilpasse sig forskellige installationslayouter.

Det er ideelt til behandling af vand fyldt med suspenderede faste stoffer og kan implementeres i forskellige

industrielle applikationer: procesvandbehandling, HVAC lukkede kredsløbssystemer, brandforebyggende systemer og mange flere.

Beholderen og rengøringssystemet er komplet lavet af rustfrit stål suppleret med adaptive og modstandsdygtige sugepuder, der gør filteret meget robust og vedligeholdelsesfattigt.

Det brede udvalg af filterskærme, der leveres med et PES- eller rustfrit stål AISI 316-filtreringsnet, giver brugeren mulighed for at vælge mellem forskellige filtreringsgrader, der spænder fra 3000 μm til 25 μm.

 

Cyclo-phin – Hydrocykliske separatorer

Cyclo-phin filtre er hydrocykliske separatorer i rustfrit stål. Grundet deres struktur omdanner de indløbsstrømmen til et hvirvelbassin, der adskiller sand og faste stoffer fra rå vand. De har en ekstremt høj effektivitet til fjernelse og når 99% for faste stoffer over 75 μm, mens 65% for 50 μm partikler.

Cyclo-phin filtre fungerer kontinuerligt og har ingen bevægelige dele, der gør dem holdbare og ekstremt praktiske, da de stort set ikke kræver vedligeholdelse.

De har inspicerbare dæksler. Bunddækslet er udstyret med en affaldsbeholdertank, der kan drænes med en manuel ventil (inkluderet i standardforsyningen) eller automatiseres med det passende automatiske afløbsventilsæt.

 

Prime-phin – Partikeludskiller

Prime-phin er en partikeludskiller i rustfrit stål, der beskytter lukkede kredsløbssystemer mod cirkulerende urenheder.

Disse urenheder, hovedsageligt bestående af sand og mudder, opsamles af en bred filtreringspose, der reducerer hyppigheden af ​​krævede rengøringsoperationer. Hvert filter er designet til at rumme magnetiske noder fra Neodym, der er ideelle til fjernelse af jernholdig forurening.

Ventilen installeret på topdækslet kan potentielt bruges til at tilføje kemikalier til systemrensning. Takket være det brede udvalg af tilgængelige filtreringsposer fjerner prime-phin effektivt selv de mindste partikler med minimalt tryktab.

 

Rock-phin – Statisk filter

Rock-phin er et statisk filter, udstyret med en stærk perforeret metalpladekurv og er fremstillet i rustfrit stål.

Det er den optimale løsning til beskyttelse af pumper. Mere generelt kan det bruges som et groft filter i processer, der bruger vand fra brønde, floder eller kanaler, der typisk er fyldt med store suspenderede faste stoffer.

 

Optimum – Statisk filter

Optimum er et statisk filter, fremstillet i rustfrit stål og fås i 3 forskellige konstruktive former Y, L og O for at tilpasse sig forskellige installationstyper.

Det er den optimale løsning, der skal implementeres som et beskyttelsesfilter i anlæg med lukket kredsløb og mere generelt i procesvandapplikationer med en moderat lav mængde suspenderede faste stoffer.

 

M-swipe – Skærmfilter

M-swipe er et skærmfilter med et manuelt betjent børsterensningssystem, der gør det muligt for operatøren let at rengøre filtreringsskærmen på få sekunder uden at åbne dækslet.

M-swipe’s rengøringssystem er komplet lavet af rustfrit stål suppleret med nylonbørster, hvilket gør filteret meget robust og vedligeholdelsesfattigt.

M-swipe er ideel til behandling af vand fyldt med ikke-kolloid suspenderede faste stoffer og implementeres normalt i vand, kanaler, floder og industrielle anvendelser; den fås i 2 forskellige konstruktive former, Y og L, for at tilpasse sig forskellige installationslayouter.

Den brede vifte af filterskærme leveres med et PES- eller rustfrit stål AISI 316-filtreringsnet. Dette giver brugeren mulighed for at vælge mellem forskellige filtreringsgrader, der spænder fra 3000 μm til 80 μm.

 

A-swipe – Netfilter

A-swipe er et selvrensende netfilter med et motoriseret børsterensningssystem, der nemt regenererer filterelementet inden for få sekunder uden at afbryde processen.

A-swipe’s rengøringssystem er udelukkende lavet af rustfrit stål udstyret med nylonbørster, hvilket gør filteret meget robust og vedligeholdelsesfattigt.

A-swipe er ideel til implementering i normalt vand, kanaler, floder og industrielle anvendelser; den fås i 2 forskellige konstruktive former, Y og L, for at tilpasse sig forskellige installationslayouter.

 

Aquarens – Selvrensende meshfilter

Aquarens er et selvrensende meshfilter, der er egnet til behandling af væsker fyldt med en medium/høj mængde suspenderede faste stoffer, selv kolloid.

Under tryk rengør Aquaren’s kraftige vandstråler filterelementet effektivt på kort tid og med reduceret vandforbrug.

Aquarens er fremstillet i to forskellige konstruktive former, Y og L, for at tilpasse sig forskellige systemlayouter.

 

Prime-skid – Transportabelt filter i rustfrit stål

Prime-skid er et posefilter i rustfrit stål, der bruges til effektivt at fjerne selv de mindste partikler fra varmesystemer.

Over tid vil varmesystemers ydelse falde. Dette skyldes forskellige typer forurenende stoffer, såsom jern, kalk eller forskellige ætsende produkter, der tilstopper rørene.

Resultatet af magnetiske partikler forårsager alvorlig skade og fører til:

 • Nedetid
 • Højere driftsomkostninger
 • Højere energiforbrug
 • Skader på kedler, cirkulationspumper og varmevekslere samt varmesystemet som helhed

Derfor er filteret en god forebyggende investering til at beskytte dit system. Vores filter fjerner effektivt selv de mindste partikler, helt ned til 1 mikron, hvis det er nødvendigt.

Prime-skid består af:

 • Posefilter
 • Magnetisk stang
 • Cirkulationspumpe
 • Kontrolpanel
 • Balanceringsventil
 • Udluftningsventil
 • Ventil til kemisk tilsætning

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder også permanent installation, hvor vi tilpasser designet præcist efter dine krav.

Læs mere HER