Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener byder på 2 nye Kubota ultrakompakte minigravere med egenskaber som større modeller

28.05.2021

Løwener byder på 2 nye Kubota ultrakompakte minigravere med egenskaber som større modeller

Kubota er ikke uden grund kendt som markedets mest fremtidsorienterede og innovative producent af minigravemaskiner til bl.a. bygge- og anlægsbranchen. Kubotas stærke position bygger på et systematisk og kontinuerligt research- og udviklingsarbejde, som nu kan opleves i form af to nye og markant opdaterede og forbedrede minigravemaskiner.

Unikt maskinkoncept
Løwener, som er Kubotas danske forhandler, glæder sig over at kunne tilbyde det danske marked et ultrakompakt og unikt maskinkoncept i form af de nye modeller K008-5 og U10-5 med en driftsvægt på hhv 975 kg og 1.125 kg.

God under trange forhold
Maskinerne er et oplagt bud på opgaveløsning under trange pladsforhold, uden at der er gået på kompromis med væsentlige parametre, såsom maskinkraft, ydeevne, produktivitet, sikkerhed og førerkomfort.

Erstatter velkendte modeller
De nye minigravere K008-5 og U10-5, som erstatter de populære K008-3, U10-3 og U10-3SL versioner, er udstyret med Kubota Stage V motor til optimering af maskinkraft og miljøvenlighed. Sporvidden kan indstilles helt ned til 0,7 m (K008-5) og 0,75 m (U10-5 uden bagudhæng). Det enestående forhold mellem kraft og vægt gør det muligt at arbejde mere produktivt på vanskeligt tilgængelige steder med et mere skånsomt tryk på underlaget.

Høj førerkomfort
De to nye modeller byder på høj førerkomfort og sikkerhed. Begge modeller forbedret med et mere komfortabelt og slidstærkt førersæde, mere benplads og en ergonomisk betjeningskonsol. Herudover er U10-5 versionen er udstyret med brugervenligt sidemonteret joystik som standard.

Førersikkerhed i højsæde
Kubota har selvfølgelig også lagt vægt på maskin- og førersikkerheden i de nye versioner, der standardmæssigt inkluderer en bred vifte af sikkerhedsudstyr. Maskinerne er således udstyret med LED-lys på bommen, sikkerhedsspærre af AUX (et system, som forhindrer udstyret i at bevæge sig utilsigtet) samt en tydelig (orangefarvet) sikkerhedssele med lysalarm, som aktiveres, hvis føreren har glemt at spænde sikkerhedsselen.
De nye minigravere K008-5 og U10-5 er ligesom de større Kubota maskiner udstyret med det kendte og effektive Kubota startspærresystem.

Service og vedligeholdelse af maskinerne udføres let, enkelt og hurtigt, hvilket er ensbetydende med minimale stilstandsperioder og maksimal produktivitet.

 

Kort fortalt er de nye versioner K008-5 og U10-5 ultrakompakte maskiner opdateret med mange af de egenskaber, der kendetegner de større Kubota modeller.

Læs brochuren HER eller klik på nedenstående billede