Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener og Weldingdroid i samarbejde om salg af intelligente automatiske svejseanlæg til rør

03.09.2020

Løwener og Weldingdroid i samarbejde om salg af intelligente automatiske svejseanlæg til rør

Weldingdroid er fremtidens løsning, når det gælder intelligent, effektiv og ensartet rørsvejsning. Svejseanlægget er resultatet af et genialt stykke udviklingsarbejde udført af Weldingdroid svejseeksperter og iværksættere. For nogle er Weldingdroid sikkert allerede et kendt navn, eftersom iværksætterne Kevin og Christian for nyligt deltog i TV-programmet ”Løvens Hule”, hvor de opnåede stor succes med produktet.

V. Løwener A/S er en populær og veletableret kending på den danske svejsearena. Virksomheden leverer og servicerer bl.a. IMS PRO, ESAB og Fronius svejseudstyr og -maskiner til stort set alle svejseprocesser - MMA, TIG, MIG/MAG og CMT - såvel manuelle som robotbaserede.

Løwener, der er kendt for sin høje produktkvalitet og professionelle service, er stolt over at kunne supplere sit eksisterende salgsprogram af svejsetekniske løsninger med de unikke og innovative Weldingdroid maskiner til lynhurtig og ensartet automatiksvejsning af rør i forskellige størrelser. Med en Weldingdroid svejseløsning råder kunden over en dansk produceret højkvalitets maskine, som i enhver henseende afspejler det velgennemtænkte udviklingsarbejde, iværksætterne har præsteret.
Maskinen er ergonomisk og enkel i betjening og håndtering. Den er lynhurtig og skaber altid ensartede resultater. Anskaffelsessummen er beskeden, og kunden vil opleve, at investeringen hurtigt tjener sig selv hjem igen.

Det automatiserede Weldingdroid svejseanlæg er bl.a. velegnet til svejsning af rør i rustfrit og sort stål med rørdiametre Ø100-Ø1000, hvilket matcher behovene i procesindustrien og generelt i alle brancher, hvor der skal svejses noget rundt – bl.a. inden for fjernvarme, vandbehandling, biogas, pharma, food, tanke/beholdere og VVS. Inden længe vil der også kunne tilbydes mindre maskiner til rørdiametre Ø6-Ø200 mm til rustfrit/sort stål, som ligeledes er perfekt til procesindustrien.
Svejseanlægget kræver minimal – eller slet ingen – operatørtræning. Den modulære opbygning betyder, at anlægget kan udbygges senere - alt efter behov. Maskinen kan leveres med et bredt udvalg af ekstraudstyr, herunder kameraløsninger, fjernbetjening, rullebukke og lasermoduler. Kunden har således garanti for en automatisk svejseløsning, der matcher nutidens og fremtidens krav.

Se hele vores udvalg af svejseudstyr HER

 

 

Kontakt Søren Møller om
Løwener og Weldingdroid i samarbejde om salg af intelligente automatiske svejseanlæg til rør
Søren Møller
Distriktchef, Øst
Ring på:
+45 81 880 984
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Søren
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Søren.

Kontakt Lars Hinrichsen om
Løwener og Weldingdroid i samarbejde om salg af intelligente automatiske svejseanlæg til rør
Lars Hinrichsen
Distriktschef, Vest
Ring på:
+45 81 779 090
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Lars
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Lars.