Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener har rustbeskyttelsesudstyr til alle opgaver

18.05.2020

Løwener har rustbeskyttelsesudstyr til alle opgaver

Grundighed er en dyd
Grundig rustbeskyttelse er ligesom god smøring en nødvendighed, for at køretøjer, udstyr og maskiner kan fungere uden problemer og bevare holdbarhed og driftssikkerhed i mange år. Løwener byder på et bredt program af udstyr til rust- og korrosionsbeskyttelse og samarbejder med førende udbydere af rustbeskyttelsesmidler. Udvalget omfatter f.eks. komplette løsninger bestående af rustfri pumper med tilhørende lanser, dyser og øvrigt tilbehør til rustbeskyttende behandling.

Standard eller kundetilpassede løsninger – valget er dit.
Løwener tilbyder såvel standard- som kundetilpassede løsninger, service on-site eller på Løweners eget værksted.
Kunder med behov for ekstra hurtig hjælp kan med fordel drage nytte af Løweners brede sortiment af ombytningspumper med levering fra dag til dag.

Udvalget er stort
Løwener rustbeskyttelsesudstyr består af lavtryksudstyr, som f.eks. er pumper og sprøjtepistoler/-anlæg, og højtryksudstyr, som bl.a. er trykluftdrevne rustfri pumper. Herudover er der et stort udvalg af slanger, lanser og dyser.

Nyt 2020 Rust-katalog
I starten af 2020 opdaterede Løwener deres rustkatalog til et mere tidssvarende look samt gjorde det nemt og enkelt at købe via hjemmesiden https://loewener.dk/segmenter/vaerksted/rustbeskyttelsesudstyr/  for alle. Er man mere til papir, så kan kataloget downloades direkte fra Løwener’s hjemmeside.

Totalleverandør i autobranchen
V. Løwener A/S komplimenterer nuværende produktprogram i Værkstedsteknik perfekt, der i forvejen er kendt for sit omfattende program af både autoudstyr, olie-/smøreudstyr, røggasudsugning, komponent- og hjulvaskere, systemer til olieopsamling samt ikke mindst levering og installation af komplette værkstedsløsninger til autobranchen.

Løwener opkøbte ligeledes firmaet Danotec tilbage i november 2019, der også nu indgår i ovennævnte samlede autoprogram med; IMS PRO’s modstandssvejsere, MIG loddeudstyr og karosseriværktøj, TECNA® modstandssvejsere og punktsvejsemaskiner samt TEKNEL’s induktionsvarmere. Og sidste nye tiltag, er overtagelsen af størstedelen af Semler Værktøjs agenturer, herunder lifte, lygteapparater m.m.

Løwener er en stærk leverandør med mange år bag sig
Løwener A/S, der er grundlagt for 130 år, er kendt som en af Danmarks førende leverandører af tekniske produkter og totalløsninger til danske b-t-b kunder i de fleste grene af industrien, auto- og entreprenørbranchen samt den offentlige sektor.

 

Kontakt Jan Neumann om
Løwener har rustbeskyttelsesudstyr til alle opgaver
Jan Neumann
Intern salgsupporter
Ring på:
+45 40 643 003
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Jan
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Jan.