Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener overtager importen af førende brands som bl.a. MAHA og Hofmann

31.03.2020

Løwener overtager importen af førende brands som blandt andet MAHA og Hofmann

Løwener A/S udvider pr. 1. april 2020 deres store autoteknik-program med flere førende og velkendte premium-brands i Danmark.

Dette omhandler flere særdeles velkendte produkter og løsninger fra MAHA, Hofmann (Snap-On), samt flere andre mindre mærker og løsninger til auto-branchen i Danmark.

Løwener er hermed importør i Danmark af MAHA autolifte, bremseprøvestande samt lygteapparater. Hertil kommer serien af premium dækapparater fra Hofmann, der også omfatter hjul udmålingsudstyr, hvor man i mange år og i et tæt samarbejde med kunderne, har udviklet markedets absolut bedste udstyr og løsninger til autobranchen.

MAHA

Maha er verdens største producent af bremseprøvere, ligesom lifte, emmisionsmåle udstyr og lygteapparater er en del af programmet. Maha har i øvrigt en masse OEM godkendte produkter i programmet til blandt andet Volkswagen Group, BMW, Mercedes Benz m.fl. Desuden er bilinspektioner over hele kloden udrustet med Maha synsbaner.
MAHA producerer alle produkter på fabrikken i Haldenwang tæt ved Kempten i sydtyskland og er ejet af en fond.

Hofmann

Hofmann er bedst kendt for deres afbalancerings maskiner der findes i store mængder på danske autoværksteder. De producerer også dækmaskiner, hjul udmåling, lifte og ADAS kalibrerings udstyr på fabrikken i Corregio i Italien.
Også her har Hofmann en hel del OEM godkendte produkter til mange bilmærker, bl.a. Volkswagen Group, BMW, Mercedes Benz, Renault , Nissan m. fl.
Hofmann ejes af verdens største værktøjs firma, Snap-On.

Totalleverandør i autobranchen
Videreførelsen af MAHA, Hofmann og de øvrige produktområder i V. Løwener A/S, komplimenterer nuværende produktprogram i Værkstedsteknik perfekt, der i forvejen er kendt for sit omfattende program af både autoudstyr, olie-/smøreudstyr, røggasudsugning, komponent- og hjulvaskere, systemer til olieopsamling samt ikke mindst levering og installation af komplette værkstedsløsninger til autobranchen.

Løwener opkøbte ligeledes firmaet Danotec tilbage i november 2019, der også nu indgår i ovennævnte samlede autoprogram med; IMS PRO’s modstandssvejsere, MIG loddeudstyr og karosseriværktøj, TECNA® modstandssvejsere og punktsvejsemaskiner samt TEKNEL’s induktionsvarmere.

For yderligere oplysninger kontakt:
Hans Hansen
Mobil nr:. 29 37 64 39
E-mail: [email protected]