Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

ONE STOP SVEJSE-SHOPPING HOS LØWENER

29.04.2019

Løwener udvider sit produktprogram af svejsemaskiner

”Vi har i mange år ønsket at have flere fabrikater af svejsemaskiner på hylderne. Dette har ikke tidligere været en mulighed grundet kontraktlige forpligtelser overfor vores mangeårige agenturgiver Fronius”, udtaler administrerende direktør Niels Barfod Jakobsen. ”En ny strategi og ændringer i samarbejdet åbner nu op for, at Løwener kan tilbyde en af markedets bredeste vifter af kvalitets svejsemaskiner og -udstyr, således at kunderne kan løse de allerfleste svejseopgaver inden for industrien, entreprenør-, auto- og agrobranchen”, fortsætter Niels Barfod.

Den rigtige maskine til den aktuelle opgave
Løwener ønsker med sin nye strategi så få begrænsninger m.h.t. fabrikater af svejseudstyr som muligt, således at den rigtige svejsemaskine altid kan tilbydes alt efter den aktuelle opgave. Hverken mere eller mindre. Svejsning er et stort og bredt område, hvor sværhedsgraden varierer meget, og der er ingen grund til at installere en maskine, som er ”overkvalificeret”, eftersom dette oftest vil være en dyr løsning. Omvendt er der applikationer, som kræver ”toppen af poppen”, og her skal Løwener også kunne tilbyde det teknisk mest avancerede udstyr, som matcher kundernes behov.

Multibrand svejsehus
Det betyder, at Løwener fra 1. maj 2019 vil brede sig på det svejseteknologiske landkort og fremstå som ”multibrand” svejsehus med hele tre forskellige brands af svejsemaskiner på hylderne, så der er noget at vælge mellem alt efter behov og prisklasse:

  • GYS: Svejsemaskiner, udstyr og tilbehør – ligeledes til de fleste opgaver inden for industrien, entreprenør-, auto- og agrobranchen. GYS-programmet omfatter tillige et stort udvalg af øvrige kvalitetsprodukter og tilbehør, bl.a. induktionsvarmere, ladere, boostere og startere.  
  • ESAB: Svejsemaskiner, udstyr og tilbehør til det brede opgavefelt inden for industrien, entreprenør-, auto- og agrobranchen.
  • Fronius: Højteknologiske svejsemaskiner, udstyr og tilbehør, som typisk henvender sig til industrien.
  • Flerårigt samarbejde med kendte danske robotintegratorer vil give mulighed for skræddersyede løsninger, i forskellige prisklasser med de nye brands.

Tråd og elektroder alt efter opgaven
Løwener leverer og lagerfører fortsat FILARC pulverfyldt rørtråd, FILARC svejseelektroder og ESAB tilsatsmaterialer, blandt andet ulegerede og lavt legerede elektroder til hårdpålægning og støbejern samt til MAG og TIG svejsning.

Tilbehør og sliddele – svejseslanger, studse etc. – er standard lagervarer ligesom ovennævnte.

Vi er lagerførende i de gængse tilsatsmaterialer, men specialvarer kan hjemtages.

Reparation af svejseslanger
Som noget nyt tilbyder vi reparation af alle typer svejseslanger. Kontakt os for fast aftale på reparation.

Startede med svejseudstyr i 1920’erne
Løwener, som netop i år har rundet hele 130 år, startede allerede i 1920 med salg af bl.a. svejsebrændere og svejsepulver, som var datidens svejseudstyr. Svejseafdelingen har siden da udviklet sig alt efter markedets behov og indeholder i dag også en bred vifte af skæreteknologiske løsninger, hvor plasma- og fiberskæring samt bånd- og rundsave er vigtige elementer i det samlede produktprogram, som tilbydes dansk industri.

Kontakt Lars Hinrichsen om
ONE STOP SVEJSE-SHOPPING HOS LØWENER
Lars Hinrichsen
Distriktschef, Vest
Ring på:
+45 81 779 090
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Lars
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Lars.