Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Danotec er en del af Løwener gruppen

15.01.2019

Danotec er en del af Løwener gruppen

Løwener A/S overtog 1. nov. 2019 alle Danotec Import ApS’ aktiviteter tilknyttet auto-/karosseribranchen.

Overtagelsen skete som et led i et påbegyndt generationsskifte hos Danotec Import ApS og direktør Ole Frederiksens ønske om overdragelse af auto-delen til en virksomhed, der i forvejen beskæftiger sig med beslægtede aktiviteter.

Opkøbet omhandler primært auto- og karosseriprodukter til autobranchen i Danmark, samt en mindre del til det norske marked.
Danotec Import ApS er eneimportør i Danmark af IMS PRO’s samlede program af modstandssvejsere, MIG loddeudstyr og karosseriværktøj til den danske autobranche. Hertil kommer serien af TECNA® modstandssvejsere, hvor man i et tæt samarbejde har udviklet markedets absolut bedste punktsvejsemaskiner til autobranchen. Også TEKNEL’s induktionsvarmere er en del af programmet, hvor man er specialiseret i design og produktion af mobile induktionsvarmere og induktionsvarmesystemer til autobranchen.

 

Service i højsædet
V. Løwener A/S overtager ligeledes en større mængde serviceaftaler, der er indarbejdet igennem mange års virke på det danske automarked. Denne del er et særdeles vigtigt område, således at de mange kunder fortsat og trygt kan få efterset og serviceret deres forskellige maskiner og udstyr - og som hidtil af det samme teknikerpersonale.
Sælger/servicetekniker Keld Buskbjerg overgår samtidig til V. Løwener A/S, hvor han fortsætter sit kompetente og professionelle virke som hidtil over for alle kunder på det danske marked. Servicevogn fuldt udstyret med testudstyr og værktøj.

Danotec knowhow og navn videreføres http://danotec-import.dk
Efter foreløbig 30 år i branchen har Danotec naturligvis stor erfaring og knowhow omkring alle aspekter af modstandssvejsning og punktsvejsemaskiner m.m. indenfor autobranchen. Denne knowhow bliver videreført til Løwener via såvel nye som eksisterende medarbejdere, der rigtig gerne deler ud af deres viden til vores kunder.

Danotec navnet, hovednummer samt hjemmeside videreføres af V. Løwener A/S og vil fremover indgå i Løweners forretningsområde Værkstedsteknik, der i forvejen er kendt for sit omfattende program af både autoudstyr, olie-/smøreudstyr, røggasudsugning, komponent- og hjulvaskere, systemer til olieopsamling samt ikke mindst levering og installation af komplette værkstedsløsninger til autobranchen.

Den tidligere ejer Ole Frederiksen foresætter som importør af TECNA Balanceophæng og TECNA Modstandssvejsere til industrien under firmanavnet DT Import.

For mere information kontakt:
Sælger/servicetekniker Keld Buskbjerg, mobiltlf. 2011 0055, e-mail [email protected]

Kontakt Keld Buskbjerg om
Danotec er en del af Løwener gruppen
Keld Buskbjerg
Sælger/ Servicetekniker
Ring på:
+45 20 110 055
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Keld
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Keld.