Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Få din næste Kubota minigraver til kampagnepris

23.11.2018

Få din næste Kubota minigraver til kampagnepris - Kubota U27-4, 2,6 tons minigraver - perfekt til arbejde hvor pladsen er trang.

Minigraveren er kompakt i et hidtil uset omfang og har alt, der skal til for at tackle de mest krævende opgaver under trange pladsforhold. Den er stærk med en solidt afbalanceret gravekraft. Så uanset arbejdsforholdene graver du hurtigere, dybere (2.820 mm) og mere effektivt.

Minigraveren har en samlet bredde på kun 1.500 mm og et bagudhæng, som kun rager 40 mm ud over bæltet. Den er oplagt til opgaver under trange pladsforhold, f.eks. i tæt bymæssig bebyggelse. Det gode udsyn betyder, at 3.60 grader sving- og krøjemanøvrer kan udføres trygt og uden risiko for at støde på forhindringer.

Kampagnepris

Enkelt proportionalstyring DKK 2.735,- pr. mdr.
Dobbelt proportionalstyring DKK 2.805,- pr. mdr.

Priserne er ekskl. moms og ab lager. 20% udbetaling. 60 måneder. 20% rest.

Læs meget mere om Kubota minigraveren i vores seneste nyhedsbrev ved at klikke HER eller trykke på nedenstående billede.

Se alle vores store udvalg af Kubota minigravere HER