Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener overtager forhandlingen af varmemålere for Landis+Gyr i Danmark

27.12.2018

Løwener overtager forhandlingen af varmemålere for Landis+Gyr i Danmark

Når man taler om kaloriemålere, eller i daglig tale varme -og kølemålere, så kan man ikke komme ud over Landis+Gyr, som har leveret målere til det danske marked i mange, mange år. Herunder både til varmeværkerne og direkte til industri samt til de enkelte private forbrugere.

Efter nogle år med en anderledes opbygget skandinavisk organisationsstruktur, har L+G nu valgt at indgå i et tæt samarbejde med et kendt og respekteret firma på det danske marked, nemlig firmaet V. Løwener A/S, der med hele 130 år på bagen, har leveret et utal af vandmålere, varmemålere, pumper og instrumenter og meget andet til størstedelen af den danske industri.

En væsentlig bevæggrund for dette nye samarbejde, er at man har ønsket et samarbejde med et firma, der lokalt er tæt på kunderne, både når det gælder vejledning og salg af produkterne, men ikke mindst også omkring servicen af eksisterende og kommende kunder. Med Løweners nuværende organisation på ca 70 medarbejdere i både salg, engineering og service, vil L+G fremover står stærkt fremme på hylderne.

Landis+Gyr er en af verdens største producenter af varme- og kølemålere efter ultralydsprincippet. Målerne kan leveres i et utal af varianter. Fremstillingen foregår i Nürnberg i Tyskland. Her produceres ca. 600.000 målere årligt. Yderligere en fabrik findes i Kina til forsyning af målere til det Asiatiske marked. Koncernens hovedkontor ligger i Zug i Schweiz.

Se nogle af vores produkter HER

Kontakt Lars Nissen-Petersen om
Løwener overtager forhandlingen af varmemålere for Landis+Gyr i Danmark
Lars Nissen-Petersen
Markedschef
Ring på:
+45 40 643 005
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Lars
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Lars.