Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Én og samme svejsemaskine til tre svejseprocesser

20.04.2018

Én og samme svejsemaskine til tre svejseprocesser – Fronius TransSteel 2200 til MIG/MAG, TIG og MMA

Svejsning af stål kræver en robust strømkilde, som arbejder stabilt og driftssikkert, selv når den udsættes for krævende arbejdsbetingelser, f.eks. på byggepladser, i landbruget eller i den metalforarbejdende industri. Fronius er klar med TransSteel 2200, som er en uundværlig løsning til kunder med krav om de allerbedste svejseegenskaber i én samlet løsning til MIG/MAG, TIG og MMA.

Den robuste letvægtsmaskine til stål
TransSteel 2200 er velegnet til manuelle applikationer med svejsning i stål i såvel industrien som på montage- og reparationsværkstedet. Med en vægt på kun godt 15 kg og et forbløffende robust kabinet er strømkilden et praktisk svejseredskab at tage med fra sted til sted.

Hurtig og intuitiv betjening
MIG/MAG inverter-strømkilden byder på en bred vifte af svejsekarakteristikker, også til aluminium- og kobber/silicium-legeringer. Herudover er der en ekstra gasmagnetventil på strømkilden, så det er let og hurtigt at skifte fra MIG/MAG til TIG. Som en yderligere fordel betjenes TransSteel 2200 hurtigt og intuitivt, og vejen til flotte svejsesømme kræver kun tre trin.

Energieffektiv PFC teknologi
TransSteel 2200 anvender i øvrigt den særlige Fronius PFC-teknologi (Automated Power Factor Correction), som tilpasser strømkildens effektforbrug til netspændingen – og dermed mindsker strømforbruget. Maskinen arbejder således mere energieffektivt, ligesom forstyrrelser i netforsyningen minimeres. Det betyder mulighed for lange netforbindelser og dermed øget aktionsradius for svejseoperatøren.

Kontakt Jess Jensen om
Én og samme svejsemaskine til tre svejseprocesser
Jess Jensen
Salgskonsulent
Ring på:
+45 43 200 306
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Jess
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Jess.

Kontakt Claus R. Kirkebække om
Én og samme svejsemaskine til tre svejseprocesser
Claus R. Kirkebække
Produkt- og salgsansvarlig
Ring på:
+45 40 643 004
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Claus
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Claus.