Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Én og samme svejsemaskine til tre svejseprocesser

20.04.2018

Én og samme svejsemaskine til tre svejseprocesser - Fronius TransSteel 2200 til MIG/MAG, TIG og MMA

Svejsning af stål kræver en robust strømkilde, som arbejder stabilt og driftssikkert, selv når den udsættes for krævende arbejdsbetingelser, f.eks. på byggepladser, i landbruget eller i den metalforarbejdende industri. Fronius er klar med TransSteel 2200, som er en uundværlig løsning til kunder med krav om de allerbedste svejseegenskaber i én samlet løsning til MIG/MAG, TIG og MMA.

Den robuste letvægtsmaskine til stål
TransSteel 2200 er velegnet til manuelle applikationer med svejsning i stål i såvel industrien som på montage- og reparationsværkstedet. Med en vægt på kun godt 15 kg og et forbløffende robust kabinet er strømkilden et praktisk svejseredskab at tage med fra sted til sted.

Hurtig og intuitiv betjening
MIG/MAG inverter-strømkilden byder på en bred vifte af svejsekarakteristikker, også til aluminium- og kobber/silicium-legeringer. Herudover er der en ekstra gasmagnetventil på strømkilden, så det er let og hurtigt at skifte fra MIG/MAG til TIG. Som en yderligere fordel betjenes TransSteel 2200 hurtigt og intuitivt, og vejen til flotte svejsesømme kræver kun tre trin.

Energieffektiv PFC teknologi
TransSteel 2200 anvender i øvrigt den særlige Fronius PFC-teknologi (Automated Power Factor Correction), som tilpasser strømkildens effektforbrug til netspændingen – og dermed mindsker strømforbruget. Maskinen arbejder således mere energieffektivt, ligesom forstyrrelser i netforsyningen minimeres. Det betyder mulighed for lange netforbindelser og dermed øget aktionsradius for svejseoperatøren.