Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Én og samme svejsemaskine til tre svejseprocesser

20.04.2018

Én og samme svejsemaskine til tre svejseprocesser - Fronius TransSteel 2200 til MIG/MAG, TIG og MMA

Svejsning af stål kræver en robust strømkilde, som arbejder stabilt og driftssikkert, selv når den udsættes for krævende arbejdsbetingelser, f.eks. på byggepladser, i landbruget eller i den metalforarbejdende industri. Fronius er klar med TransSteel 2200, som er en uundværlig løsning til kunder med krav om de allerbedste svejseegenskaber i én samlet løsning til MIG/MAG, TIG og MMA.

Den robuste letvægtsmaskine til stål
TransSteel 2200 er velegnet til manuelle applikationer med svejsning i stål i såvel industrien som på montage- og reparationsværkstedet. Med en vægt på kun godt 15 kg og et forbløffende robust kabinet er strømkilden et praktisk svejseredskab at tage med fra sted til sted.

Hurtig og intuitiv betjening
MIG/MAG inverter-strømkilden byder på en bred vifte af svejsekarakteristikker, også til aluminium- og kobber/silicium-legeringer. Herudover er der en ekstra gasmagnetventil på strømkilden, så det er let og hurtigt at skifte fra MIG/MAG til TIG. Som en yderligere fordel betjenes TransSteel 2200 hurtigt og intuitivt, og vejen til flotte svejsesømme kræver kun tre trin.

Energieffektiv PFC teknologi
TransSteel 2200 anvender i øvrigt den særlige Fronius PFC-teknologi (Automated Power Factor Correction), som tilpasser strømkildens effektforbrug til netspændingen – og dermed mindsker strømforbruget. Maskinen arbejder således mere energieffektivt, ligesom forstyrrelser i netforsyningen minimeres. Det betyder mulighed for lange netforbindelser og dermed øget aktionsradius for svejseoperatøren.

Kontakt om
Én og samme svejsemaskine til tre svejseprocesser
Modtag et opkald fra
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af .

Kontakt Claus R. Kirkebække om
Én og samme svejsemaskine til tre svejseprocesser
Claus R. Kirkebække
Produkt- og salgsansvarlig
Ring på:
+45 40 643 004
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Claus
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Claus.