Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

En HGG løsning til præcis og produktiv skæring af store rør

05.03.2018

En HGG løsning til præcis og produktiv skæring af store rør

Den robuste SPC skæremaskine fra HGG Group er den direkte vej til omkostningsbevidst skæring af huller og sadelstykker i meget store og tykke rør. Hjernen i maskinen er HGG’s specialudviklede auto-fokus robot til højpræcisions skærepositionering og -bevægelse, så selv de skrappeste tolerancer overholdes.

Problemer ved autogenskæring
Alle, som arbejder med autogenskæring, kender til de problemer, som er typiske for processen. Det kan være komplekse emneformer, ringe produktivitet, højt materialespild, manglende kontrol over driftsomkostningerne eller mangel på erfarne og veluddannede svejseoperatører. Den nye SPC-serie fra HGG er en omkostningseffektiv løsning til tackling af disse problemer og de stadigt stigende krav og regler i relation til svejste konstruktioner.

Præcision i store materialetykkelser
Afvigelser i løbet af skæreprocessen er årsagen til et stort behov for korrektions- og svejsearbejde, specielt når der er tale om rør med store vægtykkelser. Dette påvirker produktionsflowet negativt og øger omkostningsniveauet. Problemerne kan helt undgås ved at skære med SPC 3000 fra HGG, eftersom maskinen er udstyret med HGG’s specielle auto-fokus robot, som automatisk sørger for præcise skærebevægelser og -positionering.

Forberedelse af skæringer
Forberedelse og planlægning af de forskellige snit er meget tidskrævende og ofte forbundet med usikkerhed. Problemet er løst med en SPC 3000 maskine: Når nulpunkt-referencen først er initialiseret på emnekonturen, positioneres SPC opmærknings- og skæreværktøjet hurtigt og præcist og gør det let for skæreoperatøren at styre processen.

Besparelser på tilretnings- og svejsearbejde
Brug af erfarne svejsere til forberedelse af skæringerne og til manuel skæring og slibning er spild af tid og ressourcer. Manglen på erfarne svejsere fører ofte til flaskehalse i fremstillingsprocessen. Med SPC maskinen bliver alle disse processer udført automatisk, og svejserne kan derfor gøre dét, de er bedst til – nemlig at svejse !

Specifikationer / certificeringer
SPC-serien består af tre maskinstørrelser. Den største er SPC 3000, som er beregnet til rør med en diameter fra 100-3000 mm, en vægt på 18-30 tons og en længde på 6-12 meter.

Alle HGG skæremaskiner bliver fremstillet på HGG Group BV’s adresse i Holland.

Mere information:

Kontakt produktchef Ken Mølgaard Hansen på tlf.nr. 4064 3041 eller e-mail [email protected] for yderligere oplysninger.

En god løsning - er en HGG løsning.

Læs mere om HGG rørskæremaskiner her

Kontakt Ken Mølgaard Hansen om
En HGG løsning til præcis og produktiv skæring af store rør
Ken Mølgaard Hansen
Produktchef
Ring på:
+45 43 200 381
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Ken
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Ken.