Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Ny CX flowmåler til kølevand uden bevægelige dele

28.06.2017

CX flowmåler

Ny CX flowmåler til kølevand uden bevægelige dele

CX flowmåler er en kapacitive magnetisk flowmåler velegnet til kølevand. Det kapacitive måleprincip gør, at måleren ikke indeholder mekaniske dele, ligesom der er ikke er problemer med belægninger på måleelektroderne. Måleren har et rektangel konstruktion, der er tilpasset flowrøret og bevirker et stabil flow og eliminerer lige rørføring ved montering af måleren.  Den kompakte konstruktion gør at måleren kan monteres, hvor der ikke er meget plads.

Forskellige størrelser
CX flowmåler leveres med display samt puls- og analog udgang i størrelser DN10 (0,5-18 l/min), DN15 og DN20 (0,0-72 l/min). Tilslutning er 3/8 for DN10, ½” for DN15 og ¾” for DN20. Temperaturområde er fra 0-85 grC. Display er et LED display med  4 digitale tal og i to farver (grøn og rød) og som viser øjeblikkelig flow eller akkumuleret flow. Der er mulighed for at vælge analog udgang eller switch udgang. Flowretning kan ændres og supplement display er til rådighed.

Ingen bevægelige dele
Da måleren ikke har bevægelige dele eller forhindringer i målerøret, vil tryktabet være meget begrænset med lang levetid og holdbarhed. Den kompakte konstruktion gør det nemt, at finde et sted at montere måleren. Flowrøret er fremstillet af et speciel plastikmateriale indeholdende ”derivativer”, som bevirker at elektroderne ikke kommer i kontakt med væsken og dermed ikke ødelægges.

Læs videre om den her

Klik herunder og se brochuren

Den nye CX flowmåler er kåret som en trestjernet Danmarksnyhed på hi 2017 i MCH Messecenter Herning.

Kom og se den på HI i Herning 2017 den 3. til 5. oktober på stand nr. M9550.08 (hal M).

Eller ring til vores produktchef Lars Nissen-Petersen på mobil nr. 40 643 005 / [email protected]

Læs mere om HI Industri 2017 her