Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Rivende succes med værkstedsindretning i Danmark

10.02.2017

Firmaet V. Løwener A/S der leverer innovative auto -og værkstedsløsninger, oplever for tiden stor vækst vedrørende deres værkstedskoncepter til autobranchen i Danmark. Systemerne består oftest af et komplet DURA værkstedssystem inkl. Samoa olie/smøreanlæg, olieopsamling samt diverse styringer og andet tilbehør.

Det vælter ind
Løwener oplever i disse år en markant stigning i efterspørgslen efter nye og moderne autoværksteder samt hertil en leverandør, der kan stå for hele implementeringen, installation og indkøring af sidste nye trends indenfor værkstedsindretning.

Og det er ikke lige meget hvordan det skal se ud. For udover funktionalitet og høj kvalitet på de enkelte maskiner og udstyr, efterspørger kunderne et løft af værksteds-indretningen og ikke mindst design. Og det er netop hvad Løwener kan tilbyde, nemlig med DURA-værkstedsindretning, som består af meget høj kvalitet, når det gælder design, indretningsmuligheder og materialer, med udspring i indretningen af Aston Martins special-værksteder. Det er superlækre værkstedsløsninger med høj funktionalitet og overlegen kvalitet til kunderne.
Siden produktet blev lanceret for 15 år siden er DURA blevet leveret, til især højkvalitets-værksteder samt til prestige bilmærker som Audi, Porsche, BMW, Mercedes, Ford, Volvo, Ferrari etc. og altså til Aston Martin, hvor det hele udspringer fra.

Audi, BMW, Volvo, Ford og mange flere vil have nyt
De førende autoforhandlere i Danmark står næsten på tæerne af hinanden for tiden. De vil alle gerne have nyt værksted. Og helst også noget der ser flot og gedigent ud.

Løwener har de sidste par år leveret komplette installationer til bla. Audi i Fredericia og p.t. Gladsaxe, BMW i Lyngby og på Amager, Ford i Silkeborg og Ballerup, Mekonomen (FJ-Biler i Randers), Skoda i Næstved og mange mange flere. Disse projekter er alle en kombination af DURA værkstedsindretning samt Samoa olie/smøresystemer, olieopsamling m.m.

Hertil kommer rigtig mange projekter med decideret olie/smøresystemer inkl. olieopsamling m.m., hvortil Løwener bla. har leveret til Mercedes i Kolding, Skoda i Hobro, Volvo Truck i Århus, Lastas i Hedensted, Opel/Suzuki, Sondrup og mange, mange flere i hele landet.

Alle sammen kendetegnet på, at der er fokus på det moderne autoværksted p.t.

Leverer hele pakken
Løwener leverer så at sige det man kalder "hele pakken". Det vil sige skabs -og kabinetssystemer med indbygget Samoa olie/smøreudstyr, diverse rørføringer og indkøring af bla. styresystemer og dataopsamling i hele serviceværkstedet, samt i pladeværkstedet m.m. Hertil leverer og installerer Løwener det centrale spildolie-vakuumanlæg, tanke, rør, målere og pumper til den totale og centrale olie-opsamling m.m.

Er der ønske om lifte, udsugning, dækmaskiner og rensemaskiner, så er det også en naturlig del af "pakken", således at Løwener står som en totalleverandør af autoudstyr over for den enkelte kunde eller bygningsentreprenør. Noget der giver sikkerhed og samlet ansvar for den totale og endelige løsning, der bare skal spille optimalt.

dura1

Er med i hele projektfasen og udførelsen
Når man i dag skal bygge et nyt autoværksted, er det vigtigt at man har leverandøren med fra starten af projektet. Dvs. at man ydes den rigtige rådgivning omkring udstyr, placering og funktionalitet. Og det er netop den måde Løwener arbejder på, for det er jo netop vigtigt at få klarlagt den optimale løsning..og gerne før endelig byggestart. Ligeledes at få lavet de rigtige føringsveje for rør og beholdere etc., således at mest muligt skjules i gulvfundamenter etc.

Montører – på overtid
Den store efterspørgsel sætter naturligvis sine krav til Løwener, der har folk i gang i hele landet. Når først aftalerne er kommet i stand, ja så starter arbejdet jo for alvor. Løweners styrke er bla. en service og montageafdeling, hvor montørerne primært trækkes fra. Men pga. af de mange projekter, hvor flere lapper ind over hinanden, har det naturligvis været nødvendig med eksterne samarbejdspartnere, som Løwener har arrangeret sig med.

Løwener har til dette formål en fast håndfuld montagefirmaer, der har været med lige fra starten og som tilses og guides af Løweners montageledere.

Det sikrer kvalitet og ensartethed i håndteringen af projekterne og arbejdets udførelse.

Audi i Gladsaxe og Fredericia Audi Gladsaxe, der netop er under udbygning, bliver det andet Audi bilhus i Danmark efter Audis nyeste corporate identity program. Forretningen og det topmoderne værksted, har adresse på Dynamovej 8 i Herlev. Og hertil leverer og installerer Løwener også p.t.

Løwener leverede og installerede ligeledes til Audis første nye bilhus i Fredericia, et komplet DURA skabs -og kabinetssystemer med indbygget Samoa olie/smøreudstyr, diverse rørføringer og indkøring af bla. styresystemer og dataopsamling i hele serviceværkstedet, samt i pladeværkstedet m.m.
Hertil leverede og installerede Løwener det centrale spildolie-vakuumanlæg, tanke, rør, målere og pumper til den totale og centrale olie-opsamling m.m.

For yderligere information, kontakt  os på telefon nr.  43 200 300.

 

DuraAudiFred 010

Kontakt Peter Savioli om
Rivende succes med værkstedsindretning i Danmark
Peter Savioli
Produktchef
Ring på:
+45 40 643 040
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Peter
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Peter .