Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Hurtig og præcis laserskæring af XXL stålplader

31.01.2017

Hurtig og præcis laserskæring af XXL stålplader

Kontinuerlig skærpning fra ÷45o til +50o
Alle virksomheder, der dagligt arbejder med skæring af store plader, kender de udfordringer, som er forbundet med stadigt strengere kvalitetskrav kombineret med stigende omkostninger. En stor del af udfordringerne kan tackles med moderne CO2 laserskæremaskiner, som for eksempel LaserMat® II fra tyske Messer Cutting Systems GmbH. Maskinen leverer højeste præcision og hastighed, også ved skæring af gigantiske stålplader.

Specialløsninger til skæring af kæmpeplader
Højpræcis laserskæring af tonstunge stålplader kræver selvfølgelig maskinel af en særlig kaliber.  LaserMat® II fra Messer Cutting Systems GmbH er udviklet og fremstillet til netop de krav, der stilles til skæring af kæmpeplader med CO2 laser. Den medkørende laserkilde (resonator) understøtter et arbejdsområde på  50 m og derover i længden og op til 4.500 mm i bredden. Den optiske strålegangskompensering holder længden på laserstrålen konstant under skæreprocessen, også ved tværgående bevægelser, hvilket giver sikkerhed for højeste skærekvalitet over hele arbejdsområdet. Store komponenter, f.eks. af blødt stål i op til 25 mm tykkelse eller rustfrit stål op til 20 mm tykkelse, kan således skæres i én arbejdsgang uden risiko for konturfejl. Direkte ilægning af store emner ved hjælp af kran er også problemfrit takket være medkørende lysgitter og laserbeskyttelse (laserbeskyttelsesklasse 1).

Lynhurtig maskine med genial styring
For at sikre en hurtig og præcis skæreproces bliver skæreprogrammet roteret i styringen alt efter pladens aktuelle position. Snittet bliver således udført med en  nøjagtighed på 0,1 mm. Maskinens høje positionerings- og gentagelsesnøjagtighed er et resultat af Messers perfekt indbyrdes afstemning af de enkelte funktioner, for eksempel skinne- og føringssystemet, som er superstærkt og specialudviklet til laser. Maskinen er med en accelerationskraft op til 0,5 g og en samtidig aksehastighed op til 140 m/min. et billede på dynamik og hurtighed. Den tidstro styring genererer korte gennemslagstider og sikrer de fineste mikromarkeringer.

Kontinuerligt roterende skærpehoved
Det kontinuerligt roterende skærpehoved med magnetisk kollisionsbeskyttelse giver mulighed for skærpning fra ÷45o til +50o – endda på rustfrit stål takket være specialdyserne. Det integrerede farvekamera betyder, at  processen kan ses direkte på den centrale operatørskærm. Identifikation af emnerne er med tiden blevet en vigtig faktor. Udover den standardmæssige lasermærkning byder LaserMat® II  på alternative metoder, f.eks. mærkning med mikrogennemslag. Midtpunkter, mærkelinjer, tal og bogstaver er således også synlige ved høje hastigheder.

Kontakt for flere informationer
Skærespecialist Ken M. Hansen – tlf.nr. 4064 3041 eller e-mail [email protected]

Foto 1
LaserMat® II  bearbejder stålplader med en længde på 50 m og derover.

Foto1

Foto 2
Skæring med skærpeaggregat til alle konturtyper. Skærpning kan skifte kontinuerligt fra ÷45o til +50o.

Foto2

Hurtig og præcis laserskæring af XXL stålplader – få det hos Løwener

Kontakt Ken Mølgaard Hansen om
Hurtig og præcis laserskæring af XXL stålplader
Ken Mølgaard Hansen
Produktchef
Ring på:
+45 43 200 381
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Ken
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Ken.