Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Asfaltfabrik til Colas leveret på rekordtid

10.01.2017

I forbindelse med en større anlægsopgave på Island, som Colas Danmark p.t. udfører, valgte man, at indkøbe en helt ny asfaltfabrik.

Kravet var bla. en hurtig levering og opsætning på sitet  samt naturligvis diverse tekniske specifikationer og features, som man kan forvente sig på et moderne asfaltanlæg.

Løwener, der i forvejen samarbejder med Colas vedr. b.la. asfalttromler, udlæggere og fræsere, blev forespurgt på opgaven og efter en række møder samt besøg med Colas hos Marini/Fayat i Italien, hvor anlæggene bliver produceret, besluttede man sig så for en mobil asfaltfabrik, type MARINI XPRESS 2500P , med en kapacitet på 200 tons pr. time.

Fabrikken ankom således til Keflavik , nedpakket i flere containere og planmæssigt med skib fra Italien. ”Udpakningen” foregik over en uges tid, hvorefter fabrikken nu står klar til at producere asfalt.

Optimer din nuværende asfaltbrik - se mere her!

dav dav

 

Kontakt Henning Stampe om
Asfaltfabrik til Colas leveret på rekordtid
Henning Stampe
Produkt -og salgskonsulent
Ring på:
+45 40 643 010
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Henning
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Henning.