Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Første svejsemaskine med 600 A svejsestrømkilde

30.01.2015

Svejseudstyr

Kompakt svejsemaskine i højkapacitetsversion og i intelligensklassen

 

  • Østrigske Fronius er atter på banen med en ny og unik svejseteknologisk nyhed. Denne gang handler det om TPS 600i, som er velegnet til stålindustrien, entreprenør- og byggebranchen. Maskinen svejser med tykke svejsetråde og er perfekt til f.eks. reparationssvejsning og fugebrænding.

 

Store kræfter på spil

Strømstyrke- og driftstidskombinationer på 500 A ved 100% driftstid og 600 A ved 60% stiller selvfølgelig høje krav til systemkomponenterne i svejseplatformen. Fronius har derfor udstyret TPS 600i med den specialudviklede Power Connector jordforbindelse, som takket være et drejeligt monteringssystem sikrer en korrekt strømoverføring og forhindrer, at forbindelsen løsner sig, og at bøsningen brænder af.

 

Høj nedkølingseffekt via specialkomponenter

Svejsebrænderen til TPSi-systemet har en ekstremt høj nedkølingseffekt – med garanti for en driftstid på 100% ved 700 A, når der anvendes CO2 og blandgas. Men det er ikke det hele: Når gasdysen er tilsluttet, cirkulerer vandet (100%) gennem gasdysen. Når dysen er demonteret, forhindrer det integrerede vandstop vandet i at løbe ud. Kølesystemet er også nyt, unikt og fremstillet til treholdsdrift. Kølemotoren er slidfri, børsteløs og pakningsfri, hvilket betyder, at der ikke kan trænge kølevæske ind i motoren. Herudover er der to specialudviklede vandkølede børsteløse og slidfri trådfremføringssystemer til TPSi. Det ene (standard) er en 15 m/min. version til tråddiametre op til 2,4 mm, det andet en 30 m/min. version til tråddiametre op til 1,6 mm.

Læs mere her eller se hele udvalget af svejseudstyr og -maskiner her.