Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Et helt nyt filtersystem til behandling af vand

12.10.2014
TRIO-UV er det eneste filtersystem på markedet med tre supplerende funktioner til komplet behandling af vand

O-UV er det eneste filtersystem på markedet med tre supplerende funktioner til komplet behandling af vand. De tre funktioner er et 25 my filter til filtrering af vandet, et aktivt kulfilter til fjernelse af ubehagelig lugte og et UV-system til desinficering af vandet.

Systemet findes med flere valgfri funktioner, idet man kan nøjes med kun at købe UV-systemet (2100) til desinficering af vandet eller man kan købe DUO-UV, som består af et UV-system og et filtersystem (25my) eller den sidste mulighed TRIO-UV, der består af UV-system, filtersystem og et aktivt kulfiltersystem.

Kapacitet for DUO og TRIO er 2 m³/h ved 30°C, max temperatur 50°C og max arbejdstryk er 16 bar. Der anvendes en 25 Watt lampe i de nye anlæg.

De nye systemer kan anvendes til et bredt udvalg af arbejdsområder, hvor der er behov for behandling af vand, f.eks, regnvand, vand i borehuller, drikkevand, springvand, vand i campingvogne eller både.

For mere information kontakt

Lars Nissen-Petersen, tlf. nr. 43 200 310, e-mail [email protected] eller
Danilo Chiappini, tlf. Nr. 43 200 421, e-mail [email protected]