Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Kubota minigraver i 1,5 – 2 ton klassen

31.01.2013
De nye Kubota KX016-4 og KX019-4 er stærke og driftssikre all-round minigravere, der samtidig er brugervenlige, komfortable og lette at servicere.

Minigravere fyldt med fordele

Kraft og balanceevne
Begge modeller er med udskydelig undervogn, som enkelt justeres via et separat håndtag i førerkabinen. KX019-4 har desuden automatisk skift mellem høj og lav hastighed i forhold til belastning og terræn. Ved dozeropgaver er man dermed fri for at skifte manuelt.

Let ind- og udstigning
De to nye KX-maskiner er indrettet så genialt, at de faktisk har de mest rummelige førerkabiner i denne vægtkategori. Der er god plads og god benplads. Sædet kan indstilles efter vægt og er rart at sidde i. Døren er tilpas bred - også for den, der ikke lige har gennemgået en slankekur!

Digital betjening
Det nye betjeningspanel er anbragt let overskueligt foran føreren og indeholder alle væsentlige informationer. Tyverisikring og advarselslamper er selvfølgelig integrerede elementer i panelet. Hydraulikudtaget på KX019-4 betjenes proportionalt med tommelfingeren fra højre joystick. Olieflowet kan derudover justeres fra panelet, så det passer præcis det monterede udstyr, f.eks. kipskovl.

Holder til noget
Trods det elegante design er de nye KX’ere langt mere robuste, end man umiddelbart skulle tro. Maskinerne er udviklet til at klare hverdagens strabadser – dag ud og dag ind. F.eks. er alle hydraulikslanger anbragt inde i bommen, og bomcylinderen på oversiden af bommen, hvor den er godt beskyttet mod stød og slag, f.eks ved arbejde med hydraulik-hammer.

Service intet problem
Service og vedligeholdelse er et hurtigt overstået kapitel. Motorhjelmen bagtil kan åbnes helt – med fuld adgang til motor, filtre, og andre væsentlige komponenter.

For mere information se dette link