Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Forbedret versioner af vores 2 kendte Evisa olielamel vakuumpumper fra MIL´S

14.06.2016

Vi kan nu præsentere to nye olielamel vakuumpumper Evisa E25.R og Evisa E40.R fra vores producent MIL’S. Pumperne er en videreudvikling af de to eksisterende pumper Evisa E25 og Evisa E40.

I forhold til de tidligere pumper, har de nye pumper forbedret vakuumydeevne, idet vakuumniveauet er forhøjet fra 0,05 mbar til 0,06 mbar og pumpehastigheden ved 1 mbar er forbedret til 18,6 m3/h for E25.r og 40 m3/h for E40.r @ 50Hz. Dimensioner er mindsket 34%, vægten er 23% mindre, ligesom energiforbruget er blevet reduceret med 23% og støjniveau reduceret med 18%. Gasballast er blevet tilgængelig og justerbar. Service af den ny pumpe udføres udelukkende fra den ene side. De mange forbedringer på de nye MIL’S olielamel vakuumpumper reducere omkostninger til drift  og vedligehold og øger brugerens økonomi.

Evisa40r

Pumperne leveres med standard 100% syntetisk vakuumolie og olietågefilter. Pumperne har høj vanddampkapacitet som justeres med gas ballast systemet. Kan serviceres (let service) uden at adskille pumpen fra rørsystemet. Til begge de nye pumper findes et stort udvalg af tilbehør således, at du kan få lige den pumpekonfiguration, du ønsker dig.

Kontakt Lars Nissen-Petersen om
Forbedret versioner af vores 2 kendte Evisa olielamel vakuumpumper fra MIL´S
Lars Nissen-Petersen
Markedschef
Ring på:
+45 40 643 005
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Lars
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Lars.