Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Sølvsten Biler, Viborg

Løwener hovedleverandør til Sølvsten Bilers nye værksted

Sølvsten Biler
Sølvsten Biler´s nye bilhus på en 39.000 kvm matrikel på Lundborgvej er på 7500 kvm, fordelt på Skoda- og Seat-udstilling på 1000 kvm, Volkswagen showroom på 1200 kvm til såvel person- som erhvervsbiler, og værksteder og eftermarked på hele 4500 kvm. Desuden er der opført et miljøhus med vaskemaskine, klargøring og dækhotel på 800 kvm.

Løwener har været en stor samarbejdspartner på værkstedssiden og derfor leveret størstedelen af udstyret og indretningen, herunder:

  • Dura værkstedsskabe, vogne m.m. - special designet og tilpasset Sølvsten Bilers ønsker
  • Oliesmøreudstyr og olietanke
  • Svejserøgsarme og højvacuum central slibestøvsanlæg i pladeværkstedet.
  • Centralstøvsugeranlæg i mekanisk værksted
  • Røggasudsugning i hele værkstedet
  • Det nyeste dækreol-system for optimal plads udnyttelse incl. hjulvasker med automatisk hjulindføring.
  • Luftinstallation i hele bygningen
  • Det nyeste trådløse elektroniske væskestyringsanlæg og automatisk spildolieanlæg
  • Og hertil en masse rørarbejde og installation

Et topmoderne bilværksted
Det mekaniske værksted er udstyret med lækre Dura værkstedsmøbler og ved hver arbejdsstation er der olie- og sprinklervæskeudtag samt spildoliesug i slangeruller fra Samoa.
Højvakuum-udtag for rengøring, svejserøg og slibestøv er fra Filcar og el- og luftruller fra Løweners mangeårige producent Samoa. Der er desuden 90 amp.12 V lader ved alle arbejdsstationer, samt vedligeholdelseslader og liftkontrol i bagvægge fra Semler Værktøj. I midten af værkstedet er indrettet et specialdesignet rum med specialværktøj, vaskemaskiner og gearkasseløftere - dermed har alle mekanikere kortest mulig afstand til specialrummet. Her findes også en åben elevator til kælderen for store maskiner såsom motorløftere mm.

Dura værkstedsmøbler og skabe er gennemgående i hele værkstedet, hvor alt materiel, værktøj og slangeruller er indbygget.

Centralt spildolieanlæg m.m. i kælderen
I kælderen står kompressorer og en central højvacuum-enhed med slanger op til hver arbejdsstation ved de 23 Maha-søjlelifte. Fra kælderen styres også tanke og pumper til olie, spildolie og sprinklervæske op til værkstedet - alle udstyret med overfyldningssikring.

Dækhotel til 1300 sæt
Et dækhotel til 1300 sæt hjul er specialdesignet af Løwener/Gewe for optimal pladsudnyttelse. Dækreol-systemet rummer 30% flere dæk end traditionelle systemer og er særdeles brugervenligt og ergonomisk rigtigt for personalehåndteringen. Et hjulvaskeanlæg er naturligvis placeret tæt på dækcentret, således at kundernes dæk kan rengøres effektivt og mere eller mindre fuldautomatisk.

Løwener's nye dækreoler, der kan indeholde 30% flere dæk på arealet, er ligeledes ergonomisk gennemtænkt og nemt i brug.

Herunder fotos mens opbygningen er værkstedet var i gang