Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Servicetekniker til svejse- og skæreudstyr

Virksomhedsbeskrivelse:
V. Løwener A/S er en handels- og ingeniørvirksomhed, grundlagt i 1889, som er leverandør af markedets stærkeste program inden for teknisk udstyr til industrien, bil- og værkstedsbranchen og den offentlige sektor i Danmark. Virksomheden leverer standardprodukter og kundetilpassede total- og specialløsninger inden for procesteknik, industriteknik, måleteknik og værkstedsteknik. V. Løwener er bl.a. forhandler af DURA værkstedsindretninger, FRONIUS svejseudstyr, HYPERTHERM plasmaskæreudstyr, BadgerMeter instrumentering og datakommunikation, TRAVAINI og CALPEDA pumpesystemer m.v. Virksomhedens succes og store portefølje af tilfredse kunder bygger på produkter i det højere kvalitetssegment baseret på seriøs og professionel rådgivning samt en effektiv serviceorganisation. Virksomheden har i dag 70 medarbejdere. Du bliver en del af den industritekniske afdeling, hvor der er 26 mand og en række underleverandører tilknyttet.

Stillingsbeskrivelse:
Stillingen er meget alsidig, i det den veksler meget mellem fejlfindings-, service og klargøringsopgaver på svejse og skæreudstyr ude hos kunderne og reparationsopgaver i værkstedsafdelingen, hvor du som en del af Løwenes industri-, værksteds- og procestekniske division, kommer til arbejde med reparation af skære og svejsemaskiner og samling af pumper o.lign. Du introduceres til virksomheden og får en grundig produkttræning, indtil du er klar til selv at stå for servicebesøg ude hos kunderne, som overvejende er beliggende i Jylland. Du skal dog også være indstillet på lejlighedsvis at give dine kollegaer på Sjælland en hjælpende hånd. Virksomhedens kunder er vant til at blive serviceret og rådgivet på et meget højt niveau, hvilket du forventes at kunne leve op til, når du tager ud til kunderne og servicerer deres udstyr. I forbindelse med løsningen af dine serviceopgaver, får du rig mulighed for at gøre brug af din gode forståelse og interesse for el-teknik og interesse for brug af software som værktøj, både når du servicerer maskinerne og yder teknisk rådgivning til kunderne.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, der du velkommen til at kontakte Service og montageleder, Brian Laursen som kan træffes på 43 200 325 eller [email protected]

Du tilbydes:
En selvstændig og spændende stilling i en velrenommeret virksomhed, som repræsenterer nogle af markedets bedste produkter, og som er åben for at bruge ressourcer på at holde medarbejdernes tekniske viden fuldt opdateret.

Egenskaber:
Du er en åben og imødekommende person med en god forståelse og interesse for teknik generelt og el-teknik. Du holder dig derfor gerne ajour med ny viden inden for dit område. Med dit engagement og din systematiske arbejdstilgang, er du den, som kunderne har tillid til. Du stiller høje krav til dig selv og det udførte arbejde i forhold til kvalitet og kundernes tilfredshed. Du er en stabil medarbejder, der både er i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig er en teamplayer, der forstår at indgå i et samarbejde på tværs i organisationen. I perioder, hvor der er travlt, er du fleksibel og giver gerne en ekstra hånd, hvor der er brug for det. Du yder derfor gerne en ekstra indsats, når kunderne forventer det.

Sprogkundskaber / IT:
Du er en habil IT-bruger. Du er flydende i dansk, både i skrift og tale, og behersker engelsk på et godt fagligt niveau.

Løn:
Du får en god lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer, firmabil, sundhedsforsikring, masser af sociale arrangementer, mulighed for deltagelse i sports- og kunstforeninger m.v.

Uddannelse:
Du har en baggrund som automatikmekaniker, industrielektriker eller anden relevant teknisk baggrund.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du selv har kørt ud til kunder og serviceret teknisk udstyr, som indeholder el-teknik.

Arbejdssted:
Skanderborg/Stilling

Sådan ansøger du:
Ansøgningsprocessen foregår i samarbejde med headhunter og rekrutteringsbureauet Profilpartners, du bedes derfor sende din ansøgning via Profilpartners´ hjemmeside på følgende direkte link: https://www.profilpartners.dk/stillinger/1866/

Husk at mærke din ansøgning og CV ” Servicetekniker/186618”

 

 

 

Kontakt Brian Laursen om
Servicetekniker til svejse- og skæreudstyr
Brian Laursen
Service- og montagechef, Industri
Ring på:
+45 43 200 325
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Brian
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Brian.