Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener søger service- og salgsteknikker på Sjælland

Løwener søger service- og salgsteknikker på Sjælland

Er du klar til at blive en del af vores hold af passionerede medarbejdere, har du hænderne skruet rigtigt på og motiveres du af at sikre høj kundetilfredshed? Så er det dig, vi søger som service- og salgsteknikker på Sjælland. 

Løwener Industri ApS er en del af Løwener Gruppen, der er en handels- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 1889. Vi forhandler og servicerer tekniske produkter, maskiner og løsninger til alle grene af dansk industri, den offentlige sektor og autobranchen. Gennem Løweners mere end 130-årige historie har et bærende element været evnen til fornyelse, kontinuerlig opbygning af teknisk kompetence i takt med den teknologiske udvikling og fremsynethed i forhold til markedets krav.

I Løwener Industri er det vigtigt for os at være en troværdig og attraktiv leverandør af et bredt udvalg af tekniske produkter inden for forretningsområderne Procesteknik, Maskinteknik og Værkstedsteknik til danske industrivirksomheder. Vi har konstant fokus på kravene fra markedet med det formål at skabe merværdi for kunderne og dermed langvarige relationer.

Løwener gruppen beskæftiger i alt ca. 68 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Glostrup og servicecentrene i Glostrup og Stilling v/Skanderborg.

Om jobbet
Som service- og salgsteknikker vil din arbejdsdag primært foregå hos vores kunder på Sjælland, hvor opgaverne spænder lige fra reparationer, fejlsøgning og servicering på skære- og svejsemaskiner samt eks. fremvise/demonstrere induktionsvarmere m.v., men også in-house på værkstedet i Glostrup, hvor du skal varetage service og reparation af pumper og udføre forskellige montageopgaver, alt efter behov.

Du bliver en del af vores forretningsområder – Værkstedsteknik, Maskinteknik og Procesteknik.

Alt efter situationen løser du dine serviceopgaver individuelt og selvstændigt eller i tæt samarbejde med dit stærke bagland i Glostrup og/eller virksomhedens udenlandske (primært europæiske) leverandører.

Din baggrund
Du er sikkert elektriker, automatiktekniker eller lign. Vigtigst er det dog, at du har solid erfaring med elektriske anlæg og diagrammer.
Desuden er det en ekstra fordel, hvis du har et godt salgstalent gemt i dig, så du kan se hvor der er muligheder for mersalg, når du er ude ved kunderne.

Du skal søge stillingen fordi du:

  • Kan lide et job med vekslende arbejdsopgaver.
  • Har teknisk flair – plus gerne salgsflair.
  • Er struktureret, omhyggelig og kvalitetsbevidst.
  • Trives med rollen som bindeled mellem flere afdelinger og kunder.
  • Er typen, der har et smil på læben, har lyst til at gøre en forskel og yde en god service over for vores kunder.

Vi tilbyder:
Løwener er en veletableret dansk virksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg   på tingene samt gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. I Løwener er der højt til loftet i en flad organisationsstruktur. Vi lægger vægt på et sundt og godt arbejdsmiljø, vidensdeling og samarbejde om at nå de mål, vi har sat os. Du kan se frem til en synlig ledelse og forvente kvalificeret sparring. Du får overenskomstbaseret aflønning og pension og virksomhedsbetalt sundhedsforsikring. Herudover får du selvfølgelig stillet et servicekøretøj samt PC-udstyr til rådighed for udførelsen af arbejdet.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk.

Sådan søger du
Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder, at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på “? Søg Job”. Det er hurtigt og enkelt!

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på tlf. 51 77 77 69.

Søg jobbet HER