Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

V. Løwener A/S i Glostrup søger salgsingeniør til salg af procesteknisk udstyr i hele landet

V. Løwener A/S i Glostrup søger salgsingeniør til salg af procesteknisk udstyr i hele landet

Til vores forretningsområde Procesteknik søger vi en dynamisk og handlekraftig sælger til opsøgende salg og pleje af eksisterende kundekreds. Vores bredspektrede procestekniske leveringsprogram rummer bl.a. avancerede tekniske løsninger til energi- og vandmåling med tilhørende fjernaflæsnings- og kommunikationssystemer, flowmålere og instrumentering, pumpe- og vakuumteknik, samt filtreringssystemer til stort set alle grene af industrien.  


Dine opgaver
Du får til opgave at varetage det opsøgende salg af Løweners procestekniske produkter og løsninger til kunder i hele landet – med afsæt i en nærmere defineret og aftalt plan med beskrivelse af dine kunde- og produktmæssige fokusområder. Udover opsøgning af nye kunder skal du også aflægge opfølgende plejebesøg hos Løweners eksisterende kundekreds. Alt efter situationen løser du dine salgsopgaver på individuel basis eller i tæt samarbejde med dit bagland i Glostrup og vores udenlandske producenter.
Dine salgsaktiviteter omfatter desuden deltagelse i planlægning og gennemførelse af udstillinger og kundearrangementer i Danmark samt lejlighedsvise besøg på udenlandske fagmesser og hos internationale leverandører.

Din baggrund
Du har flere års erfaring med opsøgende salg af procesinstrumentering. Din uddannelsesmæssige baggrund er f.eks. maskintekniker, maskinmester eller ingeniør. Du taler og skriver korrekt dansk og engelsk. Du har overblik over hele salgsprocessen, lige fra planlægning af besøget til opfølgning på dine daglige kundebesøg. Det er også vigtigt, at du har styr på de tilhørende administrative rutiner med registrering og rapportering. I Løwener bruger vi bl.a. WEBCRM, NAV og MS Office.

Din personlighed
Du er udadvendt og kontaktskabende. Din fremtoning er energisk, ligefrem og tillidsvækkende. Du har situationsfornemmelse og aflæser hurtigt kundens behov med henblik på hurtig afdækning af rette tekniske løsning til opgaven. Du arbejder struktureret med sans for opgaveprioritering og fokus på det væsentligste. Du kommunikerer ukompliceret, åbent og positivt på alle niveauer af en organisation.

Løwener som arbejdsplads
Løwener er en veletableret dansk virksomhed i vækst. Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og sætte dit personlige fingeraftryk på tingene. I Løwener er der højt til loftet i en flad organisationsstruktur! Omgangstonen er uhøjtidelig, vi lægger vægt på vidensdeling og hjælper hinanden til at opnå de mål, vi har sat os. Du kan se frem til en synlig ledelse og forvente god sparring.
Du bliver aflønnet i forhold til dine kvalifikationer og resultater, du får pensionsordning, sundhedsforsikring og bilordning, ligesom du får PC-udstyr til rådighed for opgaveløsning på dit hjemmekontor.

Referenceforhold og mødesteder
Du kommer til at referere til Løweners Divisionsdirektør for Proces-, Industri- og Værkstedsteknik (ITEK). Din private bopæl ligger centralt i Danmark, det kan være i Trekantområdet, men det er ikke et krav. Som en del af et salgsteam skal du selvfølgelig deltage i regelmæssige salgsmøder – på vores hovedadresse i Glostrup og/eller vores ServiceCenter i Stilling v/Skanderborg.

Ansøgning og start
Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt – og senest 1.2.2022. Kontakt gerne divisionsdirektør Martin de Feuth Jensen på tlf.nr. 4064 3000 for en snak om jobbet.
Din skriftlige ansøgning med CV bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected] hurtigst muligt og senest 1.11.2021. Husk at mærke din ansøgning ”salgsingeniør” i emnefeltet.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk

Kontakt Martin de Feuth Jensen om
V. Løwener A/S i Glostrup søger salgsingeniør til salg af procesteknisk udstyr i hele landet
Martin de Feuth Jensen
Divisionsdirektør for Industri- , Proces- og Værkstedsteknik
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Martin
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Martin.

Kontakt Gurli Andersen om
V. Løwener A/S i Glostrup søger salgsingeniør til salg af procesteknisk udstyr i hele landet
Gurli Andersen
Specialkonsulent
Ring på:
+45 43 200 311
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Gurli
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Gurli.