Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener søger professionelle mekanikere til værkstedet i Glostrup

V. Løwener A/S er én af Danmarks førende leverandører af kvalitetsmaskiner til entreprenørbranchen og det offentlige. Vores populære maskinprogram indeholder bl.a. Kubota minigravere, Bomag materiel til jord og asfalt samt Ravo fejemaskiner. Vores succes bygger på kvalitet, professionalisme og rettidighed hele vejen igennem – lige fra rådgivning og salg til klargøring, service og vedligeholdelse.

Faglighed og erfaring
Vi forventer, du er uddannet entreprenørmaskinmekaniker eller tilsvarende, og at du har flere års erfaring med service, vedligeholdelse og reparation af entreprenørmateriel. Du skal have grundig indsigt i hydrauliske og elektriske anlæg, diagrammer etc. Du taler og skriver dansk – gerne også engelsk. Har du kendskab til elektronisk opgavestyring og rapportering, er det en fordel (men ikke et krav).

Personlige kvalifikationer
Du har sans for god kundebetjening og en professionel tilgang til opgaverne. Du er fleksibel og arbejder godt i teamwork, men du sætter også en ære i at levere en selvstændig og individuel opgaveløsning.

Løwener som arbejdsplads
Vi tilbyder en arbejdsplads med store frihedsgrader for den enkelte medarbejder. Hos os gælder princippet ”frihed under ansvar”. Du får en god lønpakke, som svarer til dine kvalifikationer, firmabetalt sundhedsforsikring, sociale arrangementer og mulighed for deltagelse i kunst- og sportsforening.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Kontakt servicechef Ole Jensen på tlf.nr. 4064 3009 snarest og senest 29.6.2018, hvis du vil være en del af vores værkstedsteam.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk

Løwener er en handels- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 1889. Vi forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenørbranchen, auto- og transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark.
Løwener forhandler bl.a. Kubota minigravemaskiner og minilæssere, Bomag jord- og asfaltmateriel, Bomag lossepladskompaktorer, Kubota og Ausa dumpere samt Ravo og Mathieu kompaktfejemaskiner.
Løwener har 65 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og servicecentrene i Glostrup og Stilling.

 

 

Kontakt Ole Jensen om
Løwener søger professionelle mekanikere til værkstedet i Glostrup
Ole Jensen
Servicechef, Øst
Ring på:
+45 40 643 009
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Ole
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Ole.