Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener søger erfaren og branchekendt salgskonsulent til entreprenørmateriel i distrikt Øst-/Midtjylland.

Løwener søger erfaren og branchekendt salgskonsulent til entreprenørmateriel i distrikt Øst-/Midtjylland

Til vores professionelle salgsteam skal vi bruge endnu et talent til at varetage det opsøgende salg og vedligeholdelse af Løweners eksisterende kundekreds i distrikt Øst-/Midtjylland.

Opgaverne og salgsdivisionen
Som salgskonsulent i vores Division for Entreprenørmateriel (EM) bliver du – med reference til Løweners EM Divisionsdirektør – ansvarlig for eget salgsbudget og egen kundeportefølje i salgsdistrikt Øst-/Midtjylland. Du skal primært varetage salget af Kubota minigravere og minilæssere samt Bomag udstyr til jord og asfalt. Du varetager dine opgaver med din private bopæl i distriktet som udgangspunkt. EM har en udekørende sælgerstab på 6 personer, en reservedelsafdeling og en salgsadministration på i alt 6 personer samt en serviceorganisation med 14 montører fordelt på Løweners servicecentre i Glostrup og Stilling.

Personen vi har brug for
Du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling i samme branche, hvor du har arbejdet med vedligeholdende og opsøgende salg af entreprenørmateriel. Du har overblik over hele salgsprocessen, lige fra planlægning af og opfølgning på dine daglige kundebesøg og styr på de tilhørende administrative rutiner med registrering og rapportering. Du taler og skriver korrekt dansk og engelsk, og du kommunikerer ukompliceret og åbent på alle niveauer af en organisation.

Løwener som arbejdsplads
Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en stor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling. Der er kort vej fra beslutning til handling. Du får en fast aflønning med afsæt i dine kompetencer og salgsresultater plus en pakke med bl.a. bilordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte divisionsdirektør Flemming Mørk på tlf.nr. 4064 3045. Skriftlig ansøgning bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected] snarest muligt. Skriv venligst ”EM sælger” i emnefeltet.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

V. Løwener A/S er en handels- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 1889. Firmaet forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenørbranchen, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark. Løwener er bl.a. forhandler af Kubota minigravemaskiner og minilæssere, Bomag tromletræk, tandemtromler, vibrationsplader, stampere, asfaltudlæggere og asfaltfræsere, Ravo og Mathieu kompaktfejemaskiner og meget mere. Løwener har i alt ca. 68 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og servicecentrene i Danmark.

Kontakt Flemming Mørk om
Løwener søger erfaren og branchekendt salgskonsulent til entreprenørmateriel i distrikt Øst-/Midtjylland.
Flemming Mørk
Salgsdirektør
Ring på:
+45 40 643 045
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Flemming
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Flemming.