Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener søger skarp administrativ teamleder med overblik og sans for sammenhænge

Løwener søger skarp administrativ teamleder med overblik og sans for sammenhænge

V. Løwener A/S er kendt på markedet for sit program af kvalitetsmaskiner og -udstyr, herunder minigravemaskiner fra Kubota og serien af Bomag til bl.a. komprimering af jord og asfalt, til kunder bl.a. inden for bygge- og anlægsbranchen og kommunerne. Løweners mangeårige succes bygger på en kombination af unikke produkter, en professionel kunderådgivning samt en velfungerende service- og salgsadministration. Til Løweners Division for Entreprenørmateriel (EM), som med 6 kørende sælgere omsætter for godt 150 mio. DKK om året, søger vi en rutineret teamleder til back office.

Den overordnede samling af trådene
Som teamleder i vores EM salgsadministration får du placering på Løweners hovedkontor i Glostrup, hvor du med reference til EM divisionsdirektøren skal fungere som administrativ  tovholder for alle aktiviteter i den samlede EM division. Du bliver således den, som har det overordnede overblik over det totale administrative procesforløb i EM divisionen.

Opgaverne i back office
Du skal i samarbejde med EM’s to salgssupportere sørge for, at back office ”bare kører” og får de daglige opgaver fra hånden. Primære opgaver på salgssiden er behandling af kundeordrer, salgsfakturering og opfølgning på debitorer. Opgaverne på indkøbssiden er bestilling af maskiner og teknisk udstyr, disponering af transport af udstyret fra vores udenlandske producenter og fremskaffelse af salgs- og dokumentationsmateriale fra disse, købsbogføring m.v. Herudover skal back office ajourføre lagerlister, føre kontrol med lagerbeholdning, deltage i månedsafslutning, status o.lign. Som teamleder bliver du den primære kontaktperson for Løweners økonomiafdeling.

Personen vi har brug for
Du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling – gerne i samme eller beslægtet branche, hvor du har arbejdet med salgssupport og en bred vifte af administrative opgaver. Du er serviceminded, har en praktisk tilgang til tingene samt disciplin og selvmotivation til at løse opgaverne – dels på egen hånd og dels i teamwork. Du har helikopterview og forståelse for såvel helhed og detaljer og kan levere høj kvalitet i en travl hverdag. Du taler og skriver perfekt dansk og engelsk. Vores producenter befinder sig i Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien og Japan, men vi kommunikerer på engelsk. Du er superbruger af MS Office pakken, og det er en stor fordel, hvis du har kendskab til NAV.

Løwener som arbejdsplads
Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en mellemstor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte divisionsdirektør Flemming Mørk på tlf.nr. 4064 3045. Skriftlig ansøgning bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected] snarest muligt og senest 23.9.2019. Skriv venligst ”teamleder” i emnefeltet.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk

V. Løwener A/S er en handels- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 1889. Firmaet forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenørbranchen, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark.
Løwener er bl.a. forhandler af Kubota minigravemaskiner og minilæssere, Bomag tromletræk, tandemtromler, vibrationsplader, stampere, asfaltudlæggere og asfaltfræsere, Ravo og Mathieu kompaktfejemaskiner og meget mere.
Løwener har i alt ca. 65 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og servicecentrene i Danmark.

Kontakt Flemming Mørk om
Løwener søger skarp administrativ teamleder med overblik og sans for sammenhænge
Flemming Mørk
Salgsdirektør
Ring på:
+45 40 643 045
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Flemming
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Flemming.