Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener Industri ApS i Glostrup søger intern serviceminded salgssupporter til Værkstedsteknik

Løwener Industri ApS i Glostrup søger intern serviceminded salgssupporter til Værkstedsteknik

Ønsker du at blive en del af vores hold af passionerede medarbejdere, og motiveres du af at   skabe høj kundetilfredshed? Så er det dig, vi søger som intern salgssupporter i vores forretningsområde Værkstedsteknik, som henvender sig til autobranchen.

Løwener Industri ApS er en del af Løwener Gruppen, som er en handels- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 1889. Vi forhandler og servicerer tekniske produkter, maskiner og løsninger til alle grene af dansk industri, den offentlige sektor og autobranchen. Det bærende element igennem Løweners mere end 130-årige historie har været og er fortsat evnen til fornyelse, kontinuerlig opbygning af teknisk kompetence i takt med den teknologiske udvikling og fremsynethed i forhold til markedets krav.

I Løwener Industri er det vigtigt for os at være en attraktiv leverandør af et bredt udvalg af tekniske produkter inden for forretningsområderne Procesteknik, Maskinteknik og Værkstedsteknik til danske industrivirksomheder og autobranchen. Vi har konstant fokus på kravene fra markedet med det formål at skabe merværdi for kunderne og dermed langvarige relationer.

Løwener Gruppen beskæftiger i alt ca. 68 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Glostrup og servicecentrene i Glostrup og Stilling v/Skanderborg.

Stillingen
Som intern salgssupporter får du base i Glostrup. I løbet af din arbejdsdag skal du primært løse følgende opgaver:

 • Ekspedition af kunder på e-mail og telefon.
 • Beregning af tilbud og opfølgning på tilbud.
 • Ordrehåndtering.
 • Indkøb hos vores udenlandske samarbejdspartnere – hovedsageligt europæiske.
 • Generel salgs back-up for vores sælgere.

Din baggrund
Du har en teknisk baggrund, f.eks. som reservedelsekspedient, automekaniker eller lign.

Personlige og faglige kvalifikationer

 • Du er glad for kundekontakt og opbygning relationer
 • Du har sans for teknik og godt købmandskab
 • Du har gode IT-kundskaber og behersker dansk og engelsk i skrift og tale
 • Du er hjælpsom og fungerer godt i teams
 • Du er struktureret og god til at håndtere mange forskellige opgaver i en travl hverdag
 • Du har humor og smil på læben
 • Du har lyst til at gøre en forskel og yde en suveræn kundeservice

Vores tilbud til dig
Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en mellemstor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling. Organisationsstrukturen er flad, og der er kort vej fra beslutning til handling.

Er du interesseret i jobbet, og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte salgsdirektør Morten Antonsen på tlf.nr. 5060 3520. Skriftlig ansøgning bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected] snarest muligt og senest 24.11.2023.  Skriv venligst ”ansøgning intern salgssupporter” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende.

Tiltrædelse hurtigst muligt.