Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener i Glostrup søger VÆRKSTEDSMONTØR til entreprenørmateriel

Løwener i Glostrup søger VÆRKSTEDSMONTØR til entreprenørmateriel

Løwener er én af Danmarks førende leverandører af kvalitetsmaskiner til entreprenørbranchen og det offentlige. Vores populære maskinprogram indeholder bl.a. Kubota minigravere, Bomag materiel til jord og asfalt samt Ravo fejemaskiner. Løweners succes på markedet bygger på kvalitet, professionalisme og rettidighed hele vejen rundt – lige fra rådgivning og salg til klargøring, reparation og vedligeholdelse.

Faglige kvalifikationer
Det er perfekt, hvis du er uddannet entreprenørmaskinmekaniker eller tilsvarende. Men det vigtigste er dog, at du har praktisk erfaring fra arbejde med hydrauliske og elektriske anlæg og dieselmotorer plus gerne erfaring med smedearbejde.

Du begår dig uproblematisk på dansk (gerne også på engelsk) i skrift og tale, ligesom du er fortrolig med IT-anvendelse. Hvis du har kendskab til elektronisk opgavestyring og rapportering, er det en fordel.

Personlige kvalifikationer
Du har sans for orden, og du arbejder struktureret og fokuseret. Du tænker og løser opgaver selvstændigt, men du fungerer også godt i teams, da vi har fokus på samarbejde på tværs af organisationen. Du er en positiv og hjælpsom kollega med godt humør og fin situationsfornemmelse.

Løwener som arbejdsplads
Vi tilbyder et job i en ambitiøs, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed i vækst. Organisationsstrukturen er flad, og vejen fra tanke til handling er kort. Vi har en uhøjtidelig omgangstone i en dynamisk hverdag, hvor vi følger princippet ”frihed under ansvar”. Vi hjælper hinanden og sætter en ære i, at opgaverne bliver løst korrekt og til tiden.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Kontakt og ansøgning
Ring til servicechef Ole Jensen på tlf.nr. 4064 3009 snarest og senest 20.9.2021, hvis du er interesseret i at blive en del af vores værkstedsteam i Glostrup.

Skriftlig ansøgning bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected] Husk at skrive ”ansøgning værkstedsmontør” i emnefeltet.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk

 

V. Løwener A/S er en handels- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 1889. Firmaet forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenørbranchen, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark.

Løwener er bl.a. forhandler af Kubota minigravemaskiner og minilæssere, Bomag tromletræk, tandemtromler, vibrationsplader, stampere, asfaltudlæggere og asfaltfræsere, Ravo og Mathieu kompaktfejemaskiner og meget mere.

Løwener har i alt ca. 70 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og servicecentrene i Danmark.

Kontakt Ole Jensen om
Løwener i Glostrup søger VÆRKSTEDSMONTØR til entreprenørmateriel
Ole Jensen
Servicechef, Øst
Ring på:
+45 40 643 009
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Ole
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Ole.

Kontakt Gurli Andersen om
Løwener i Glostrup søger VÆRKSTEDSMONTØR til entreprenørmateriel
Gurli Andersen
Specialkonsulent
Ring på:
+45 43 200 311
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Gurli
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Gurli.