Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener i Glostrup søger regnskabsassistent med overblik og sans for sammenhænge

Løwener i Glostrup søger regnskabsassistent med overblik og sans for sammenhænge

Løwener gruppen består af to driftsselskaber, der er leverandører af maskiner og tekniske løsninger til det danske b-t-b marked. Vores kunder befinder sig inden for bygge-/anlægsbranchen, autobranchen, industrien generelt og den offentlige sektor. Vores mangeårige succes bygger på en kombination af unikke produkter og en professionel serviceorganisation. Løwener omsætter for godt 280 mio. DKK årligt og er i fortsat vækst.

Dine opgaver
Til vores hovedkontor i Glostrup søger vi en rutineret regnskabsassistent/bogholder, der selvstændigt og i team-work med vores nuværende regnskabsmedarbejdere kan håndtere en bred opgavevifte i to selskaber. Du skal selvstændigt løse opgaver inden for finans-/kreditorbogholderi, debitorstyring (herunder kundekontakt pr. telefon), bank og afstemninger. Herudover skal du fungere som back-up på øvrige / ad hoc opgaver.

Dine kvalifikationer
Du har nogle års erfaring som regnskabsassistent/bogholder. Vi arbejder i NAV, så indgående kendskab til dette system er en klar fordel. Vi benytter Palette til automatiseret håndtering af kreditorfakturaer, så kendskab til dette eller tilsvarende system vil være en fordel. Du er rutineret bruger af MS Excel og betragter dette som et naturligt værktøj i din dagligdag. Generelt er det vigtigt, at du har dyb forståelse for bogholderi og regnskab, så du kan bidrage professionelt og konstruktivt til løsning af de forskellige opgaver.

Din personlighed
Du er selvkørende og tager ansvar for dine egne opgaver, ligesom du finder det naturligt at være aktivt medansvarlig for afdelingens helhedsmæssige funktion i et tæt og konstruktivt samarbejde med dine kolleger. Du er nysgerrig af natur, og du forstår, at regnskabsafdelingen er en servicefunktion, der både skal servicere og holde fast i aftaler og procedurer. Du er positiv og serviceorienteret med høj grad af ansvarsfornemmelse og vilje til at få tingene til at lykkes.

Løwener som arbejdsplads
Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en mellemstor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje. Du får stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling.

Skriftlig ansøgning bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected] snarest muligt og senest 3.2.2023. Skriv venligst ”regnskabsassistent” i emnefeltet.

Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1.4.2023.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk

Løwener gruppen består af to handels- og ingeniørvirksomheder grundlagt i 1889. Løwener forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenørbranchen, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark.  Blandt de fabrikater, vi tilbyder markedet, er Bomag komprimeringsmateriel, Kubota minigravere og minilæssere, Badger Meter vandmålere og Hypertherm skæreudstyr. Løwener har i alt ca. 68 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og servicecentrene i Danmark.

Kontakt Gurli Andersen om
Løwener i Glostrup søger regnskabsassistent med overblik og sans for sammenhænge
Gurli Andersen
Specialkonsulent
Ring på:
+45 43 200 311
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Gurli
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Gurli.