Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener i Glostrup søger lagerchef med solid ledelseserfaring

Løwener i Glostrup søger lagerchef med solid ledelseserfaring

Løwener gruppen består af to driftsselskaber, der sælger og leverer maskiner og tekniske løsninger til det danske b-t-b marked. Vores kunder befinder sig i bygge- og anlægsbranchen, autobranchen, industrien generelt samt den offentlige sektor.
Til vores lagerfunktion søger vi en kompetent og erfaren leder, der udover at lede og koordinere også deltager i den daglige opgaveløsning.

Opgaver og ansvar
Du får ansvar for planlægning, koordinering og udvikling af et samlet team på 6 personer, som står for håndtering af Løweners handelsvarer, reservedele m.v. fra det tidspunkt, hvor de afsendes fra vores producenter (primært udenlandske), ankommer til vores lager og slutteligt videreekspederes til vores kunder. Ansvaret for udvikling og kvalitetssikring af de respektive arbejdsprocesser vil naturligt nok også ligge hos dig.

Kvalifikationer og erfaring
Du har en baggrund fra en tilsvarende lederstilling og har gerne anden ledelsesmæssig erfaring eller uddannelse. Du har generelt gode IT-kompetencer, specielt i relation til lagerfunktionen, hvor du kan gå i dialog med vores IT-leverandør. Du har erfaring med ledelse af lagerdrift og er fortrolig med alle funktioner og processer inkl. samspillet med køb, salg og økonomi. Engelsk på et niveau, hvor du kan kommunikere med Løweners producenter, udenlandske chauffører m.v., er også vigtigt. Teknisk sans og interesse er en fordel.

Personlige egenskaber
Du er empatisk og har et positivt menneskesyn. Du formår at sætte grænser på den gode og gensidigt respektfulde måde, bevare overblikket og holde fokus på det primære, uden at detaljerne går tabt. Du er positiv og serviceorienteret med høj grad af ansvarsfornemmelse og vilje til at få tingene til at lykkes. Systematik og struktur er en del af din personlighed, men du klarer dig også i lejlighedsvise turbulente perioder.

Løwener som arbejdsplads
Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en mellemstor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje. Du får stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling. Du får reference til vores CFO Michael Marcher, hos hvem du kan indhente yderligere informationer på tlf.nr. 4064 3049.

Skriftlig ansøgning bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected] snarest muligt og senest 20.3.2023. Skriv venligst ”lagerchef” i emnefeltet.

Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1.6.2023.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk

 

Løwener gruppen består af to handels- og ingeniørvirksomheder grundlagt i 1889. Løwener forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenørbranchen, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark.  Blandt de fabrikater, vi tilbyder markedet, er Bomag komprimeringsmateriel, Kubota minigravere og minilæssere, Badger Meter vandmålere og Hypertherm skæreudstyr. Løwener har i alt ca. 68 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og servicecentrene i Danmark.