Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener i Glostrup søger elev til specialet handelsassistent salg

Løwener i Glostrup søger elev til specialet handelsassistent salg

Til vores hovedafdeling i Glostrup søger vi en ny handelselev. Hvis du kan se dig selv i rollen som én, der holder fast i alle tovene og får enderne til at mødes i en altid skiftende og afvekslende hverdag, og kan du genkende dig selv i punkterne nedenfor, så er du måske vores nye kollega.

DIG:

  • Nysgerrig og opsøgende
  • Åben og udadvendt
  • Selvstændig med masser af gå-på-mod
  • God kommunikator – også på engelsk og gerne på tysk
  • Talstærk og god til Excel
  • Interesse for sociale medier
  • Relevant uddannelse (Vi forventer, at du har gennemført en EUD, EUX, HHX eller et EUS forløb (STX, HTX eller HF) med et 5 ugers brancherettet forløb. Hvis du har et gammelt HG/HGV bevis, skal du sikre dig, at du har adgang til uddannelsen. Du kan kontakte den skole, hvor du har gennemført dit HG/HGV forløb.

Og så er det kun et plus, hvis du har tidligere erfaringer fra fritidsjob, udlandsophold eller lignende.

JOBBET:
Du vil få din faste plads i salgsadministrationen for entreprenørmateriel, som er det administrative omdrejningspunkt for indkøb og salg af maskiner. I det 2-årige elevforløb vil du blive introduceret til alle typer af arbejdsopgaver indenfor bl.a.: Ordrebehandling, kundekontakt, salgsbackup, statistikberegning, fabrikskontakt, indkøb af maskiner, fakturering, registrering, statusopgørelse, fragtkoordinering, eventkoordinering, SOME vedligeholdelse og rapportering. Selvstændigt ansvar vil blive givet i takt med oplæring.

Opstart ønskes hurtigst muligt – helst senest 1.9.2021. Vi holder ansættelsessamtaler løbende, så søg hurtigst muligt og senest 2.8.2021.

OM OS:
Løwener er en veletableret virksomhed i vækst, som bl.a.  importerer og sælger entreprenørmateriel indenfor stærke mærker som Kubota, Bomag og RAVO. Vi har afdelinger i Glostrup og Stilling, hvorfra maskinerne distribueres til hele landet.

Salgsadministrationen for entreprenørmateriel ligger primært i Glostrup, og teamet består i dag af 4 engagerede personer, hvoraf den ene sidder i Stilling. Vi har en uhøjtidelig omgangstone i en dynamisk hverdag, hvor vi følger princippet ”frihed under ansvar”, hjælper hinanden og sætter en ære i, at opgaverne bliver løst korrekt og til tiden i tæt samarbejde med sælgere, reservedelsafdeling og værksted.

Se mere om os på: www.loewener.dk

ANSØGNING OG KONTAKT:
Motiveret ansøgning med CV sendes til: Specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected]  hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”handelselev” i emnefeltet. Har du uddybende spørgsmål, kan du kontakte Teamleder Lisbeth Nielsen på tlf. 43200317.