Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

NEXIV VMZ-R4540 videomålesystem

CNC videomålesystem NEXIV VMZ-R4540

Kvalitetssikring af mikroemner med ny og stærkere NIKON teknologi 

NIKON Corporation introducerer nu sin nye NEXIV VMZ-R4540, som er udviklet til kvalitetssikring af mikroemner i stort set alle industrielle fremstillingsprocesser, for eksempel elektronik- og medicinaludstyrsindustrien. Nye forbedrede teknikker, herunder stærkere Laser-AutoFokus og indstillelig LED-belysning med 8 segmenter, giver præcision i kantdetekteringen og måleresultaterne.Nikon VMz
Lynhurtig og knivskarp
NEXIV VMZ-R4540 fås i 4 varianter med forskellige zoommuligheder og synsfelter. Tre af dem leverer klare billedkvaliteter i høje opløsninger, hvor den fjerde er udviklet til vidvinkler/store synsfelter og stor måleafstand.

Ny Laser-AutoFokus
Det nye Laser AutoFokus er udviklet til måling af overflader på tynde transparente materialer, for eksempel glas. Sensoren i Laser AutoFokus måler både oversiden og undersiden af glaslaget.
nikon3.jpg@p0x0-q85-M250x230-FrameNumber(1)
Nye belysningsforhold for præcis kantdetektering
Belysningssystemet er sammensat af tre elementer, som alle arbejder med hvide LED lyskilder – diaskopisk og episkopisk belysning plus et nyt ringbelysningssystem med 8 segmenter. Belysningen kan nu tiltes/indstilles i tre forskellige vinkler, hvorved der opnås meget høj præcision i kantdetekteringen, selv når der måles på transparente emner.

Flere nye faktorer til forbedret målenøjagtighed
Målenøjagtigheden er skruet nok en tand i vejret takket være “ModuRay” – en højopløsnings lineær encoder, som i lighed med øvrige teknologi er udviklet af NIKON.nikon2.jpg@p0x0-q85-M250x230-FrameNumber(1)

Stort måleområde – enkel emnepositionering
Måleområdet er 450 x 400 x 200 mm. Der er således god plads til korrekt placering og positionering af emnerne, ligesom det er let at anbringe eventuelle fiksturer. En anden fordel ved det store måleområde er, at ensartede produkter kan måles i én og samme måleproces.

Enklere software – også for begyndere
Brugerfladen er forbedret med f.eks. enkle undervisningsprogrammer og et stort antal Auto-funktioner, således at selv mindre øvede operatører kan oprette automatiske måleprogrammer.

Et par tekniske data
Måleusikkerhed (emnevægt maks. 20 kg): EUX, MPE EUY, MPE: 1.2+4L/1000 μm EUXY,
MPE: 2+4L/1000 μm
Måleusikkerhed Z-aksen: EUZ, MPE: 1.2+5L/1000 μm (ved brug af den nye Laser-Autofokus).

 Se mere her, tryk på billedet nedenfor

vmz hjemmeside