Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Kan du få salg og teknisk knowhow til at gå op i en højere enhed?

31.10.2022

Kan du få salg og teknisk knowhow til at gå op i en højere enhed?

Så søger Løwener netop nu en dynamisk og handlekraftig salgsingeniør til forretningsområdet Procesteknik, der kan bringe salget af et bredt leveringsprogram indenfor avancerede procestekniske løsninger til bl.a.  energi- og vand/spildevandssektoren videre "to the next level". 

Løwener Industri ApS er en del af Løwener gruppen som er en handels- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 1889. Virksomheden Løwener Industri ApS forhandler og servicerer tekniske produkter, maskiner og løsninger til alle grene af dansk industri, den offentlige sektor og autobranchen. Gennem den mere end 130-årige historie har et bærende element været evnen til at forny sig, kontinuerligt opbygge teknisk kompetence i takt med den teknologiske udvikling og til at forudse markedets krav.

Virksomheden er i vækst, og er en troværdig leverandør og samarbejdspartner med et bredt udvalg af kapital- og forbrugsvarer inden for forretningsområderne: Procesteknik, Industriteknik og værkstedsteknik. Hos Løwener Industri fokuseres der på kundens behov for derved at være med til at skabe værdier for kunden, og samtidig skabe langvarige relationer.

Løwener gruppen beskæftiger i alt ca. 68 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Glostrup og servicecenter i Stilling ved Skanderborg.

Stillingen
Som salgsingeniør bliver du den drivende kraft og ansvarlig for kunder på Sjælland, herunder ansvaret for at vedligeholde eksisterende kundeportefølje, og via dit kendskab til branchen og eget netværk finde mulige nye kunder og anvendelsesområder, hvor virksomhedens produkter er egnede.

Produktprogrammet rummer bl.a. varmeenergi- og vandmålere, flowmålere, instrumentering, pumpe- og vakuumteknik, analyseudstyr samt filtreringssystemer.

Alt efter situationen løser du dine salgsopgaver på individuel basis, eller i tæt samarbejde med et stærkt bagland i Glostrup og/eller virksomhedens leverandører. Når du ikke er ude hos kunderne har du base på kontoret i Glostrup. Du refererer til virksomhedens Business Unit Manager.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Vedligeholde og opbygge langsigtede relationer med både nuværende og nye kunder
  • Analysere kundens behov, udtænke løsningsforslag, lave tilbud, forhandle og lukke salget
  • Arrangere og deltage i kundeseminarer, og messer

Der forekommer desuden lejlighedsvise besøg på udenlandske fagmesser og hos internationale leverandører.

Din baggrund
kunne være f.eks. maskintekniker, maskinmester eller ingeniør, men vigtigst er det at du har erfaring med opsøgende salg af tekniske løsninger til industrien. Det er væsentligt med en stærk teknisk forståelse der gør at du kan være en troværdig sparringspartner med kunderne og kan sætte dig i deres sted og applikationer. Desuden har du en udviklet forretningsforståelse der gør, at du kan forstå, hvilke løsninger, der samlet set, vil give mest værdi for kundens forretning.

Din personlighed er udadvendt og kontaktskabende med en energisk fremtoning og med et godt drive der udtrykkes ligefremt og tillidsvækkende. Du har situationsfornemmelse og arbejder struktureret med sans for opgaveprioritering og har fokus på det væsentligste. Du kommunikerer ukompliceret, åbent og positivt på alle niveauer af en organisation.

Du tilbydes
Løwener er en veletableret dansk virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at sætte dit personlige fingeraftryk på tingene og med gode muligheder for at udvikle dig fagligt såvel som personligt. I Løwener er der højt til loftet i en flad organisationsstruktur! Omgangstonen er uhøjtidelig, vi lægger vægt på vidensdeling og hjælper hinanden til at opnå de mål, vi har sat os. Du kan se frem til en synlig ledelse og forvente god sparring. Du bliver aflønnet i forhold til dine kvalifikationer og resultater, du får pensionsordning, sundhedsforsikring og bilordning, ligesom du får PC-udstyr stillet til rådighed.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk

Ansøgning
Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på "Søg job". Det er hurtigt og enkelt.

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på mail [email protected] eller tlf. 51 77 77 69.

Kan du få salg og teknisk knowhow til at gå op i en højere enhed?